Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii generaţiei de aur, despre numirea lui Mutu la Craiova: ”E o lovitură de imagine” + ”Are o misiune grea. El nu e oltean ca noi”

Jucătorii generaţiei de aur, despre numirea lui Mutu la Craiova: ”E o lovitură de imagine” + ”Are o misiune grea. El nu e oltean ca noi”

Fotbal intern

Comentarii

În cadrul Superbet Chess Classic România 2021, câţiva reprezentanţi ai generaţiei de aur au discutat despre numirea lui Adi Mutu pe banca tehnică a lui FC U Craiova.

FC U Craiova are obiective amibiţioase înaintea sezonului următor, în ciuda faptului că este o echipă nou promovată. Adi Mutu a fost adus la conducerea clubului şi i s-a înmânat un buget de transferuri cu care ar trebui să propulseze echipa în lupta la titlu.

Iar reprezentanţii generaţiei de aur aşteaptă cu interes următoarea stagiune. Gică Craioveanu, un oltean convins, este bucuros de aducerea lui Mutu, în timp ce Bogdan Stelea şi Ilie Dumitrescu au refuzat să se pronunţe definitiv despre cum cred că va decurge sezonul echipei din Bănie.

Jucătorii generaţiei de aur, despre numirea lui Mutu la Craiova

”O să fie foarte frumos. Am fost printre primii care l-au felicitat. I-am spus ca are o misiune grea, pentru că nu e uşor. El nu e oltean ca noi să ştie ce va fi acolo şi eu chiar mă bucur. O sa vedem un Roma - Lazio, un Sevilla - Betis, De ce nu? E posibil. Dar eu zic să se respecte ambele cluburi, ambele galerii şi ambele echipe”, a declarat Gică Craioveanu.

(n.r. este o mutare de şah mat Adrian Mutu la Craiova?) Depinde foarte mult de cum o sa mearga lucrurile . Asa ca transfer si ca nume Mutu va fi mereu un nume sonor pentru fotbalul romanesc 08: 45 dar depinde foarte mult de ce o sa se intample in continuare”, a spus Bogdan Stelea

”Este o mutare importanta. Este o lovitură de imagine. Este un proiect interesant şi acolo s-a investit foarte mult. Sunt alături de Adrian Mutu”, a concluzionat Ilie Dumitrescu.

Afla mai multe despre: adrian mutufc u craiovabogdan steleagică craioveanuilie dumitrescu 

viewscnt
Articole similare