Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Hagi au făcut spectacol pe terenul de baschet! Constanţa Streetplay a dat startul calificărilor pentru Jocurile Olimpice 3x3

Jucătorii lui Hagi au făcut spectacol pe terenul de baschet! Constanţa Streetplay a dat startul calificărilor pentru Jocurile Olimpice 3x3

Farul Constanța

Comentarii

Constanţa Streetplay, ediţia de iarnă, ultimul turneu marca Sport Arena Streetball din 2018 i-a reunit pe terenul de baschet 3x3 amenajat pe fotbaliştii de la Viitorul Constanţa şi pe starul echipei locale de baschet Athletic Constanţa.

Baschetbalistul american Deondre Ray a făcut spectacol cu dunkurile sale, ajutat de Carlo Casap, Alexandru Măţan, Ionuţ Vînă şi Bradley De Noijeer de la FC Viitorul Constanţa. Casap a fost cel mai curajos dintre fotbalişti şi l-a lăsat pe Ray să zboare peste el pentru un slam-dunk, în timp ce Vînă şi-a dovedit calităţile de pasator şi i-a ridicat baschetbalistului mingea la inel cu o braziliană. 
 
 
Cea de-a doua ediţie de iarnă a tradiţionalului turneu Constanţa Streetplay a reunit la start peste 200 de participanţi, la toate categoriile. Turneul s-a încheiat cu victoria echipei Blind Date (Bogdan Cezar Sandu, Mihai Văcărescu, Leonard Filip şi Andrei Grosu), care s-a impus în finala categoriei de elită, Open Masculin, 21-12 cu localnicii de la Animal Pack. Campionii au încasat un cec în valoare de 4500 de lei. 
 
Echipele Liceului cu Program Sportiv din Constanţa, atât la masculin cât şi la feminin s-au impus în competiţia şcolară, 3x3 Schools Battle. La gimnaziu echipele Scolii 29 “Mihai Viteazul” au reuşit de asemenea dubla, câştigând atât la băieţi cât şi la fete. 
 

Afla mai multe despre: viitorulbaschetconstanta 

viewscnt
Articole similare