Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Liverpool, solidari cu protestele din Statele Unite după moartea lui George Floyd

Jucătorii lui Liverpool, solidari cu protestele din Statele Unite după moartea lui George Floyd

Liverpool

Comentarii

Liverpool şi-a demonstrat, luni, soldaritatea faţă de manifestanţii care cer dreptate pentru George Floyd în SUA, jucătorii îngenuchind la mijlocul terenului de pe Anfield Road.

"Unitatea duce la forţă. #BlackLivesMatter»", a scris fundaşul central Dejan Lovren, el prezentând o fotografie cu jucătorii aflaţi în cerc la stadion.

Andy Robertson, Virgil van Dijk sau Trent Alexander Arnold au preluat mesajul, care a fost apoi redistribuit de contul clubului sub deviza "You'll never walk alone" (Nicodată nu vei fi singur).

 

Când reîncepe sezonul în Premier League

Sezonul din Premier League se va relua la jumătatea lunii iunie. Mai exact, pe 17 iunie se vor desfăşura primele meciuri după ce a început pandemia de coronavirus: Aston Villa - Sheffield United şi Manchester City - Arsenal. 

După 29 de etape, Liverpool este lider autoritar şi foarte aproape de câştigarea primului campionat din era Premier League. "Cormoranii" au 82 de puncte, în timp ce locul secund, ocupat de Manchester City, 57, dar cu un meci în minus. Pe locurile retrogradabile se află Bournemouth, Aston Villa şi Norwich City. 

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare