Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui OSK Sepsi exultă după o nouă victorie în faţa celor de la "U" Craiova. "Suntem naşii lor"

Jucătorii lui OSK Sepsi exultă după o nouă victorie în faţa celor de la "U" Craiova. "Suntem naşii lor"

Fotbal

Comentarii

OSK Sepsi a învins-o pe "U" Craiova, scor 1-0, sâmbătă seară, la Sfântu Gheorghe, într-o partidă din etapa a 19-a a Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Pavol Safranko, în minutul 8.

Acelaşi scor s-a înregistrat şi în partida tur, atunci când Goran Karanovic l-a lobat pe Mirko Pigliacelli şi a stabilit scorul final. După meci, mijlocaşul celor de la Sepsi, Gabriel Vaşvari, a declarat că îi priesc meciurile disputate împotriva oltenilor.

"Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să obţinem această victorie. Aveam mare nevoie de cele trei puncte puse în joc. Suntem naşii Craiovei. Am bătut şi în tur, am bătut şi acum. Se pare că ne priesc meciurile împotriva lor", a declarat Gabriel Vaşvari.

Dispărut din "primul 11" în mandatul lui Csaba Laszlo, Florin Ştefan pare că şi-a regăsit pofta de joc sub bagheta lui Leo Grozavu. A contribuit decisiv la golul marcat de Safranko, în debutul meciului.

"Mă bucur că am contribuit la gol şi sunt fericit că echipa noastră a câştigat", a declarat şi Florin Ştefan, fostul internaţional de tineret al României.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare