Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Poli Iaşi îşi cer banii înainte de play-out. Ce răspuns le-a dat Nicolo Napoli

Jucătorii lui Poli Iaşi îşi cer banii înainte de play-out. Ce răspuns le-a dat Nicolo Napoli

Superliga

Comentarii

Politehnica Iaşi s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei FC Hermannstadt.

„Am suferit azi. Am făcut si faza defensiva foarte bine, de asta sunt mulţumit. Felicit băieţii. alte lucruri acum nu ne interesează. Aşa a fost azi, aşa am gândit meciul, băieţii au combatut până în ultima secundă. Au fost emoţii pe final, aşa e în fotbal. Era mai bine dacă se făcea 2-0, am ratat un penalty şi asta ne-a costat.. Se putea face mai multă posesie dacă aveam 2-0. A fost război pe teren azi. Am înregistrat o nouă victorie şi asta înseamnă că baieţii au înţeles ce vreau eu de la ei.

Se poate face şi mai bine, încercăm. Ne aşteaptă un play-out foarte dificil.Sunt probleme financiare la echipă, cu salarii. Am vorbit cu băieţii au înteles că vor venii şi bani. Să facă bine pe terenul de joc, să fie rezultatele bune, să mergem mai sus în clasament şi se vor rezolva. Sper să salvez echipa de la retrogradare, eu chiar sper să reuşesc. Sunt 9 meciuri în play-out, de care pe care. Cine stă mai bine fizic va face diferenţa în play-out. Cred că ne vom descurca. La Piteşti mergem la victorie, toţi mergem cu gândul acesta”, a mărturisit Nicolo Napoli, antrenorul echipei Poli Iaşi.

Iaşiul intră în play-out de pe ultima poziţie cu 25 de puncte. Formaţia din Copou încă se află pe poziţie retrogradabilă.

Afla mai multe despre: nicolo napolipoli iasi 

viewscnt
Articole similare