Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Jucătorii mei sunt nişte eroi!" Ruben de la Barrera despre problemele pe care le-a avut Viitorul înainte de meciul de la Iaşi

"Jucătorii mei sunt nişte eroi!" Ruben de la Barrera despre problemele pe care le-a avut Viitorul înainte de meciul de la Iaşi

Farul Constanța

Comentarii

Meciul Poli Iaşi – FC Viitorul, contând pentru etapa a noua a Ligii I, a fost declarat încheiat de centralul Horia Mladinovici, în minutul 54, după ce nocturna stadionului din Iaşi s-a stins din nou.

Meciul începuse cu aproape o oră întârziere, din cauza problemelor cu nocturnă. La final, antrenorul Viitorului, Ruben de la Barrera a explicat: "Am venit aici fără 13 jucători, nu erau cele mai bune condiţii să jucăm un meci. Am încercat să aliniem cea mai bună echipă din ce aveam acum la dispoziţie"

Nocturna s-a stins în minutul 54, imediat după un gol al ieşenilor, prin care gazdele preluat conducerea cu 2-1. Anterior, au marcat Dobrosavlevici pentru FC Viitorul, în minutul 20, şi Zajmovic, în minutul 52, pentru Poli Iaşi.

"Trebuie să ne reamintim că suntem în prima liga. Respect toate echipele, dar suntem în prima ligă. Nu este uşor pentru nimeni. Nu este vorba despre 1 jucător sau 4 jucători indisponibili, este vorba despre o echipă întreagă. Pentru asta îi consider eroi" a mai spus tehnicianul iberic.

 

Afla mai multe despre: ruben de la barrera 

viewscnt
Articole similare