Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii pe care Gigi Becali i-a remarcat după derby-ul pierdut cu FCSB. Surpriza de pe lista patronului: ”A fost extraordinar, fotbalist adevărat”

Jucătorii pe care Gigi Becali i-a remarcat după derby-ul pierdut cu FCSB. Surpriza de pe lista patronului: ”A fost extraordinar, fotbalist adevărat”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a remarcat câţiva jucători de la FCSB după derby-ul pierdut cu CFR Cluj, care s-a impus cu 1-0. Patronul FCSB s-a declarat mulţumit de jocul echipei, în ciuda rezultatului.

Gigi Becali a remarcat mai mulţi jucători după CFR Cluj - FCSB 1-0, meci care a redus considerabil şansele bucureştenilor la titlu. Acum, CFR Cluj s-a distanţat la şapte puncte, cu şapte etape înainte de final, însă Gigi Becali s-a declarat foarte mulţumit de felul în care a jucat echipa.

Ce jucători a remarcat Gigi Becali după derby-ul cu CFR Cluj

Patronul FCSB şi-a făcut un obicei din a-şi critica jucătorii după un rezultat nesatisfăcător. De această dată, Gigi Becali a lăudat echipe şi a scos în evidenţă evoluţiile unor jucători. Este vorba despre Olaru, Nedelcu, Coman, Man, Tănase şi Moruţan. O surpriză reprezintă laudele pentru Nedelcu, pe care Gigi Becali l-a criticat dur în trecut şi chiar a vrut să-l vândă:

”Eu fac fotbal pentru a câştiga bani. Dacă mă întrebai dacă vreau să câştig cum a făcut-o CFR aseară sau dacă vreau să pierd cum am făcut noi aseară, preferam să pierd cu 1-0 şi să joc aşa cum am jucat.

Eu dacă joc aşa, în sezonul următor, poate iau campionatul la 20 de puncte avans. Dacă îmi joacă echipa ca aseară, eu sunt încântat. Am avut un Olaru care m-a încântat, un Nedelcu extraordinar, fotbalist adevărat, dar copilul a avut ghinion la final. Vin Coman şi Man, chiar dacă Man n-a fost extraordinar. Şi Tănase la fel, apoi e Moruţan care a intrat bine. Pe mine m-a încântat jocul, eu joc în viteză din cel mult două atingeri. Noi am jucat în viteză, m-a încântat jocul echipei. Eu am perspectivă, mă pot califica în cupele europene şi pot câştiga bani.

Dacă nu joacă echipa şi câştigă 1-0, eu n-am perspectivă. Ce a fost aseară, ce am văzut aseară în ambele părţi, eu încă mai sper la titlu. Aşa nu se poate câştiga titlul, pentru că, dacă se joacă aşa, sunt şanse. Botoşani o poate bate şi pe Craiova, iar noi peste trei etape putem fi pe primul loc.

Eu n-am văzut niciodată echipa să joace în asemenea viteză, pac-pac, dintr-o atingere. Şi ţineţi cont, după o asemenea pauză. Înseamnă că s-au maturizat jucătorii. Eu sunt foarte încântat de jocul echipei”
, a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

Şi Dan Petrescu a lăudat jocul FCSB-ului

Jucătorii lui Bogdan Argeş Vintilă au avut cu CFR Cluj câteva ocazii de a marca, spre nemulţumirea lui Dan Petrescu. Antrenorul lui CFR Cluj a remarcat şi el jocul bun făcut de FCSB şi s-a declarat îngrijorat de forma jucătorilor săi: ”Arlauskis a fost omul meciului şi pe mine mă îngrijorează acest lucru. De când sunt eu la CFR, la meciurile cu FCSB, echipa nu avea ocazii, dar nici FCSB nu avea ocazii. Acum, toţi jucătorii au fost sub nivel. Poate am greşit ceva fizic, poate i-am antrenat prea mult”, a spus Dan Petrescu.

 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare