Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Realului şi-au anunţat planurile pentru manşa retur: ”Sper că am învăţat lecţia în acest meci”

 Jucătorii Realului şi-au anunţat planurile pentru manşa retur: ”Sper că am învăţat lecţia în acest meci”

Real Madrid

Comentarii

Raphael Varane şi Marcelo au vorbit la finalul confruntării tur din semifinalele UEFA Champions League, Real Madrid - Chelsea, 1-1.

Real Madrid şi Chelsea s-au luptat pe o ploaie năpraznică în prima manşă a semifinalelor Champions League, iar londonezii au plecat de la Madrid cu o remiză foarte importantă.

Real Madrid - Chelsea s-a încheiat 1-1, iar returul se va disputa miercurea viitoare.

Imediat după meci, fundaşul Realului, Raphael Varane a declarat: ”Am văzut două meciuri astăzi într-unul singur. Ei au început mai bine, cu pressing, au creat pericol la poarta noastră. După golul lui Benzema am intrat în meci, iar în partea a doua am jucat mai bine. Vom vedea ce am învăţat din acest meci pentru manşa retur. Avem nevoie să ieşim cu ambiţie mare şi să mergem la victorie la Londra” a declarat apărătorul francez.

Şi Marcelo, titular în acest meci şi purtător al banderolei de căpitan în absenţa lui Ramos, a vorbit la finalul jocului: ”În repriza a doua ne-am îmbunătăţit jocul şi cred că am fost mai buni. Suntem liniştiţi, chiar dacă în Anglia ne aşteaptă un meci greu. Suntem mai mult de 25 de jucători şi suntem aici ca să ajutăm” a declarat experimentatul fundaş al madrilenilor, după 1-1 cu Chelsea.

Afla mai multe despre: raphael varanemarceloreal madriduefa champions league 

viewscnt
Articole similare