Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Jucătorii ştiu că sunt importanţi". Reacţia antrenorului Parmei după remiza din Serie A în care Dennis Man a marcat primul gol la echipă

"Jucătorii ştiu că sunt importanţi". Reacţia antrenorului Parmei după remiza din Serie A în care Dennis Man a marcat primul gol la echipă

Serie A

Comentarii

Roberto D'Aversa, antrenorul românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă la Parma, a analizat remiza cu Benevento, scor 2-2, în care fostul fotbalist de la FCSB a marcat pe final.

Antrenorul Parmei, după ce Dennis Man i-a adus un punct Parmei

Roberto D'Aversa a comentat golul anulat al Parmei din minutul 60 şi consideră că reuşita de 2-1 a lui Benevento a fost o lovitură pentru elevii săi. Antrenorul italian consideră că golul lui Dennis Man a fost meritat şi s-a arătat mulţumit de jucătorii intraţi de pe banca de rezerve, printre care şi Valentin Mihăilă. 

"În prima repriză nu ne-am făcut ocazii importante de a marca. Am ajuns frecvent în terenul advers, dar a lipsit ultima pasă de multe ori. S-a întâmplat şi din cauza lui Benevento, care a închis spaţiile şi care a luat conducerea. În a doua repriză ne-am schimbat atitudinea, dar golul de 2-1 ne-a tăiat picioarele. Am reacţionat, am dat dovadă de dorinţă şi determinare de a ajunge la nivelul pe care l-am avut şi cred că am meritat golul. 

Nu vreau să comentez decizia arbitrului de a anula golul. Decizia a fost luată şi nimic nu mai schimbă asta. Ştiu că la acel moment noi puneam presiune pe ei. Uneori, de-a lungul sezonului, cei care au venit de pe bancă nu au avut impactul dorit, dar azi au participat activ şi toţi jucătorii au speranţa că ne vom salva de la retrogradare. Marcăm mult, dar trebuie să evităm să mai luăm goluri uşoare. Toţi jucătorii ştiu că sunt importanţi", a spus antrenorul Parmei. 

  • 10 meciuri, 1 gol şi 1 o pasă decisivă sunt cifrele lui Dennis Man la Parma, în acest sezon. 

Parma a rămas pe locul 19, cu 20 de puncte, penultimul din Serie A. Torino e ultima echipă care se salvează, iar aceasta e la trei puncte în faţa Parmei, dar avea şi două meciuri mai puţine, înaintea meciului cu Juventus. 

VIDEO Benevento - Parma 2-2. Dennis Man a adus un punct Parmei, printr-un gol superb marcat în minutul 88

Afla mai multe despre: roberto daversaroberto d'aversadennis mandennis man parmagol dennis mandennis man gol parma 

viewscnt
Articole similare