Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Botoşani ”desfiinţat” în direct: ”Poţi să gândeşti? E de-o valoare discutabilă” | EXCLUSIV

Jucătorul de la Botoşani ”desfiinţat” în direct: ”Poţi să gândeşti? E de-o valoare discutabilă” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional român Basarab Panduru (53 de ani) nu l-a menajat pe argentinianul Juan Cruz Kaprof (28 de ani), cel care a luat foarte uşor al doilea galben, în partida contra celor de la FCSB.

În minutul 56 al partidei, atacantul celor de la FC Botoşani, argentinianul Juan Cruz Kaprof, cel care avea un cartonaş galben primit în minutul 30, a avut neinspiraţia de executa o intrare prin alunecare pentru a-l deposeda pe Florinel Coman, însă, din nefericire pentru el şi echipa sa, nu a apucat să nimerească mingea.

Aflat în apropiere, ”centralul” partidei, Cătălin Buşi nu a ezitat nicio secundă: cartonaş galben şi, automat, cartonaş roşu pentru fotbalistul adus la Botoşani în această iarnă.

Prezent în studioul Orange Sport, Basarab Panduru nu a fost deloc surprins de neglijenţa demonstrată de fotbalistul moldovenilor, deoarece acesta are o ”valoare discutabilă”, iar pretenţiile nu erau foarte ridicate. Chiar dacă, la 28 ani, ar fi trebuit să aibă un anumit nivel de experienţă în astfel de situaţii.

VIDEO: Faza la care a fost eliminat Kaprof

Iată cum a decurs dialogul dintre Silviu Tudor Samuilă şi Basarab Panduru, din studioul Orange Sport

  • Silviu Tudor Samuilă: ”E vreun semn de întrebare la al doilea cartonaş galben la Kaprof?”.
     
  • Basarab Panduru: ”Nu. Deci, tu eşti 11 vs. 10, eşti aproape de careul de 16 metri, vii din spate, ai cartonaş galben, şi bani alunecarea aia...N-avea cum să nu-ţi dea cartonaş galben”.
     
  • Silviu Tudor Samuilă: ”Nu vi se pare pare bizară intrarea, când tu ştii că ai cartonaş galben?”.
     
  • Basarab Panduru: ”Nu mi se pare. Sunt jucători de valoare discutabilă, n-ai ce... Nu sunt jucători mari, care să facă, să gândească. Ei fac totul, aşa, pe moment, trag la poartă, fac un dribling, ce le vine pe momentul ăla. Ce să gândească? Cum să gândească? Dacă gândea, nu intra aşa”.
     
  • Silviu Tudor Samuilă: ”Tu ai spus-o de multe ori: într-o situaţie d-asta, când bagi alunecare, tu nu ai cum să loveşti mingea”.
     
  • Basarab Panduru: ”E aproape imposibil, dacă vii de la spate să nu-l iei cu sania. El a băgat alunecare. O să zică: Am crezut că iau mingea.

    Ai crezut, n-ai crezut, tu nu trebuia să bagi alunecarea asta, pentru că ai cartonaş galben. Avea 99% şanse să iei galben. Mai ales în situaţia care era. Dar trebuie să gândeşti. Poţi să gândeşti? Nu ai cum să gândeşti când bagi alunecarea asta”.

În cariera sa, Juan Cruz Kaprof a evoluat pentru formaţiile River Plate ll, Metz, Defensa, Atletico Tucuman, Lecco, LDU Quito, Central Cordoba, Sarmiento Junin, până să ajungă în această iarnă la FC Botoşani.

Afla mai multe despre: juan cruz kaprofbasarab pandurusilviu tudor samuilă 

viewscnt
Articole similare