Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB pe care Gigi Becali nu-l mai scoate din critici: ”E individualist. Pierde mingea sau o dă la adversar”

Jucătorul de la FCSB pe care Gigi Becali nu-l mai scoate din critici: ”E individualist. Pierde mingea sau o dă la adversar”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a revenit cu o serie nouă de declaraţii la adresa jucătorului pe care nu-l mai scoate din critici.

Gigi Becali s-a luat iar de Octavian Popescu

Octavian Popescu a avut prestaţii mai puţin apreciate în ultima vreme la FCSB, iar Gigi Becali a ieşit cu o nouă declaraţie la adresa tânărului jucător.

Dacă înainte era ”impus” în primul ”11”, acum nici când intră pe teren de pe banca de rezerve nu mai are vreun impact imediat.

Astfel, a intrat din nou ”în gura” patronului clubului bucureştean, care l-a ironizat după meciul cu FC Botoşani.

”Băluţă a fost sigur că marchează. Portarul dintr-o greşeală a apărat. Până acum un an, toată lumea dribla. Pot să spun de Tavi că e individualist. Bine, nu e individualist neapărat. El pierde mingea sau o dă la adversar.

Nu mai merge fotbalul aşa. Acum toţi din pasează din doi-trei metri. Au luat tiki-taka de la Barcelona şi s-a implementat la toţi”, a declarat Gigi Becali.

În momentul de faţă, FCSB este lider în Superligă, cu 29 de puncte, în timp ce CFR este la trei lungimi în spate, după primele 12 etape.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalioctavian popescu 

viewscnt
Articole similare