Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Asta a fost o problemă pe care Dan Petrescu a avut-o cu el şi cu Deac”. Detalii despre relaţia lui Camora cu fostul său antrenor de la CFR Cluj | EXCLUSIV

”Asta a fost o problemă pe care Dan Petrescu a avut-o cu el şi cu Deac”. Detalii despre relaţia lui Camora cu fostul său antrenor de la CFR Cluj | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora (36 de ani) este unul dintre cei mai constanţi jucători din ultimii ani în Superligă, dar acesta s-a accidentat la meciul cu Dinamo. Veteranul din flancul stâng al CFR-ului chiar i-ar fi creat anumite ”probleme” lui Dan Petrescu în perioada în care antrena în Gruia.

CFR Cluj a încheiat la egalitate, în deplasare, cu Dinamo, scor 1-1, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii României.

În minutul 7, s-a accidentat Mario Camora, care a şi fost înlocuit. Acesta va rata meciurile naţionalei României cu Belarus şi Andorra, din preliminariile EURO 2024.

În locul său, Edi Iordănescu l-a convocat la prima reprezentativă pe Andrei Borza, fundaşul de 17 ani al celor de la Rapid Bucureşti.

”Cu siguranţă, e o ruptură, sper să revin cât mai repede. Sunt supărat, pierd şi meciul de acolo, eram într-un moment bun, pierd şi echipa naţională, e o dezamăgire foarte mare. Vreau să revin cât mai repede. Psihic, sunt la pământ”, afirma Camora, la finalul remizei cu Dinamo, de pe Arena Naţională.

Această accidentare vine chiar după o perioadă excelentă pentru fundaşul CFR-ului, care a marcat trei goluri în ultimele trei meciuri jucate, până la cel cu Dinamo.

Ce ”probleme” ar fi avut Dan Petrescu cu veteranii din vestiarul lui CFR Cluj

Dar problema medicală în cauză poate fi pusă şi pe seama numărului mare de meciuri pe care Camora le-a jucat în ultimii ani, când evolua atât în campionat, cât şi în cupele europene.

Mai mult, în perioada când era antrenorul trupei din Gruia, Dan Petrescu ar fi avut chiar unele probleme cu veteranii Mario Camora şi Ciprian Deac din cauza faptului că cei doi voiau să evolueze meci de meci la CFR Cluj.

”E un jucător care... nici nu-mi găsesc cuvintele câteodată să vorbesc despre el. Îl vezi ca pe un jucător care ar putea să joace non-stop, are acea calitate şi acea experienţă pe care le-a acumulat în aceşti ani, care îţi dau impresia că ai putea să-l foloseşti tot timpul.

El nu e genul de jucător care să nu joace, el nu poate să accepte că trebuie să se şi odihnească. Asta a fost o problemă pe care Dan Petrescu a avut-o cu el şi cu Deac. A şi recunoscut-o, a şi spus-o de multe ori.

Pentru că ei îşi doreau foarte mult să joace. Dar câteodată trebuie să şi înţelegi să stai un meci măcar, că avem atâtea”, a declarat oficialul CFR-ului, Marius Bilaşco, la Orange Sport.

CFR Cluj rămâne pe locul doi în clasamentul Superligii, cu 26 de puncte, cu trei mai puţine decât liderul FCSB.

Afla mai multe despre: cfr clujmario camorasuperliga 

viewscnt
Articole similare