Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou jucător a ”răsărit” la Dinamo, după meciul cu CFR Cluj: ”L-a terorizat. Când îl vedea, o lua la fugă. Îşi punea mâinile în cap” | EXCLUSIV

Un nou jucător a ”răsărit” la Dinamo, după meciul cu CFR Cluj: ”L-a terorizat. Când îl vedea, o lua la fugă. Îşi punea mâinile în cap” | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo a reuşit să o ţină în şah pe a doua clasată a campionatului, CFR Cluj, şi să obţină primul meci fără eşec după patru înfrângeri la rând suferite în Superligă. Iar un jucător de-al ”câinilor” s-a evidenţiat în mod special.

Dinamo a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 1-1, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii României.

Meciul de pe Arena Naţională a început cu un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hâldan. În minutul 7, s-a accidentat Camora, care a şi fost înlocuit. 

Dinamo a deschis scorul în minutul 10, prin Hakim Abdallah, care a înscris din pasa lui Ilic. 

După o primă repriză slabă, clujenii au început mai bine în partea secundă, iar Bîrligea a profitat de assist-ul lui Cvek pentru a egala, în minutul 58, partida încheindu-se scor 1-1.

La finalul jocului, experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica, au fost invitaţi să tragă concluziile cu privire la cele întâmplate pe Arena Naţională.

Pe cine au remarcat Basarab Panduru şi Mihai Stoica de la Dinamo

Pe lângă asta, cei au scos în evidenţă jocul foarte bun prestat de un jucător de la Dinamo, anume Costin Amzăr.

Basarab Panduru a punctat faptul că fundaşul stânga al ”câinilor” l-a terorizat de-a lungul partidei pe apărătorul din flancul drept al CFR-ului, Vasile Mogoş.

”Pe Mogoş, Amzăr, care e jumătate din el, l-a terorizat. Când îl vedea pe Amzăr, o lua la fugă. Îşi punea mâinile în cap. Nu mai ştia Mogoş ce să facă”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Părerea fostului internaţional român a fost împărtăşită şi de celălalt coleg de studio, Mihai Stoica.

”Să ştii că Amzăr nu e un jucător rău. Are frecvenţe bune”, a completat oficialul celor de la FCSB.

În urma acestei remize, Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea, cu 9 puncte, iar CFR Cluj rămâne pe locul doi în clasament, cu 26 de puncte, cu trei mai puţine decât liderul FCSB.

În vârstă de 20 de ani, Costin Amzăr este cel mai recent jucător de la Dinamo care primeşte laude de la oamenii de fotbal din România, după Lamine Ghezali şi Denis Politic.

Afla mai multe despre: dinamocfr clujcostin amzar 

viewscnt
Articole similare