Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB suspectat că a ”trântit” un meci. MM Stoica: ”Am aflat. A ascuns de noi” | EXCLUSIV

Jucătorul de la FCSB suspectat că a ”trântit” un meci. MM Stoica: ”Am aflat. A ascuns de noi” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Bălgrădean a semnat în 2020 cu CFR Cluj, deşi era sub contract cu FCSB.

Jucătorul de la FCSB suspectat că a ”trântit” un meci. MM Stoica: ”Am aflat. A ascuns de noi” | EXCLUSIV

Cristi Bălgrădean a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2020, de la FCSB, fără sumă de transfer. Acesta a fost acontat de ardeleni încă din iarnă, după ce jucătorul intrase în ultimele şase luni de contract cu echipa lui Gigi Becali.

La momentul respectiv, Gigi Becali s-a enervat şi a dezvăluit că echipa campioană nu l-a anunţat că a ajuns un acord cu Cristi Bălgrădean, aşa cum prevede regulamentul.

Transferul lui Bălgrădean a fost intens dezbătut având în vedere că portarul a ţinut totul în secret faţă de cei de la FCSB. MM Stoica a vorbit, ieri, în direct, la Sport Report, despre gestul lui Bălgrădean. 

(n.r. - Ai dubii legate de corectitudinea lui la meciul cu Botoşani?) Da! Da! Pentru că semnase deja cu CFR Cluj şi a ascuns ceva care ne interesa pe noi. A ascuns cel mai important detaliu. `Băi, am semnat cu CFR! Voi vă bateţi cu CFR la titlu. Eu am semnat. Mai aveţi încredere în mine să apăr?`

Şi atunci, luam decizia! Dar el a mers `chitară`, a apărat, a comis-o, s-a terminat 2-2. Dup-aia am aflat, pe surse. I-am zis: `Ce faci, mă? Cum facem?`. A zis: `Presidente, aşa e, dar mi-a spus să nu spun (n.r. - Marian Copilu)`. Dar când umblai prin Italia, că te dădea Chiajna afară, eu l-am convins pe Gigi să te aducă la FCSB.

Bă, la FCSB, când tu nu erai nici la Chiajna titular şi nu prea e corect ce-ai făcut. `Dar eu n-am vândut!`. `Dar nu spune nimeni că ai vândut, dar ne-ai ascuns ceva foarte important”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

  • 5 trofee a cucerit Cristi Bălgrădean în carieră: două titluri în Superliga, de două ori Supercupa României şi o dată Cupa României

Gigi Becali, acuze fără precedent la adresa lui Bălgrădean

Gigi Becali a fost extrem de dezamăgit în momentul în care a aflat că portarul său titular a plecat la contracandidata la campionat.

„Dacă ştiam, nu mai apăra contra Botoşaniului. E inadmisibil. El nu ne-a anunţat că a semnat. Nu trebuia să apere cu Botoşaniul. Dacă ştiam că a semnat, nu mai apăra. Cum să apere el cu Botoşani? Dacă voiam să-i prelungim contractul, îl prelungeam, dar n-am avut intenţie.

Problema e că el a apărat cu Botoşani, deşi semnase cu CFR Cluj şi a luat un gol foarte uşor. E viciere de rezultat. Andrei Vlad va fi 100% în poartă. I-am zis lui Bălgrădean să-şi ia catrafusele şi să plece la el acasă”, a spus Becali la Pro X.

De-a lungul carierei, Bălgrădean a jucat la Atletico Arad, FC Braşov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, Craiova şi Chiajna. La FCSB a ajuns în februarie 2018 pentru 50.000 de euro.

Răsturnare de situaţie!? Mihai Stoica păstrează misterul în privinţa transferului lui Damjan Djokovic la FCSB: "Am vorbit cu el" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: cristi balgradeanfcsbcfr clujmm stoica 

viewscnt
Articole similare