Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la Sepsi care recunoaşte că este tentat de FCSB sau Dinamo: „Ar fi o provocare”

Jucătorul de la Sepsi care recunoaşte că este tentat de FCSB sau Dinamo: „Ar fi o provocare”

Superliga

Comentarii

Anass Achahbar (27 de ani) joacă la Sepsi de un an, dar recunoaşte că ar fi tentat de o ofertă din partea FCSB-ului, Dinamo sau Craiova.

Sunt de un an aici şi am avut timp să aflu mai multe. E o ţară superbă, cu munţi frumoşi, cu oameni deosebiţi. Per total, experienţa mea aici e una frumoasă. Dacă m-ar pune cineva să fiu ghid, aş arăta o poză cu munţii şi peisajele şi cu siguranţă l-aş cuceri. Cred că Steaua a fost cel mai greu adversar pe care l-am întâlnit. Au jucat mult timp împreună, sunt bine legaţi, au omogenitate foarte mare. Însă cred că cea mai enervantă echipă este Clinceni, mai ales modul în care se apără şi joacă”, a povestit fotbalistul, întrebat despre România şi despre experienţa în Liga I, pentru gsp.ro.

Întotdeauna vreau să progresez, însă cred că Sepsi e acum într-o poziţie foarte bună. Cred că ne putem compara cu Craiova sau CFR. Însă da, întotdeauna e o provocare să joci pentru cluburi ca Steaua sau Dinamo, Craiova sau Cluj”, a mărturisit sincer Achahbar.

  • 350.000 de euro e cota lui Anass Achahbar conform site-ului de specialitate Transfermarkt
  • 9 goluri are fotbalistul în Liga 1, în tricoul lui Sepsi

NU ESTE DE ACORD CU REGULA U21

Achahbar nu este de acord cu regula U21 din Liga I. „Singurul lucru pe care eu nu-l înţeleg este această regulă cu al doilea jucător U21. Cred că n-are niciun sens. Dacă aveţi academii bune, tinerii se pot dezvolta şi acolo. Iar cei mai buni nu vor fi ignoraţi, cu siguranţă. Cum e exemplul lui Man, plecat la Parma, un jucător tânăr foarte bun, credeţi că n-ar fi jucat oricum? Fără regulă!”, a declarat fostul internaţional olandez.

 

Afla mai multe despre: anass achahbarsepsi 

viewscnt
Articole similare