Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul intrat în dizgraţia lui Gigi Becali la FCSB, OUT! "Mult succes în carieră!" Anunţul OFICIAL

Jucătorul intrat în dizgraţia lui Gigi Becali la FCSB, OUT! "Mult succes în carieră!" Anunţul OFICIAL

FCSB

Comentarii

Gruparea FCSB a anunţat, luni, pe site-ul oficial, transferul fundaşului Mihai Bălaşa la Universitatea Craiova.

"Mulţumim, Mihai Bălaşa!

FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru transferul lui Mihai Bălaşa, jucător care a evoluat pentru echipa noastră în ultimii doi ani şi jumătate.

Transferul a fost înregistrat în cursul zilei de luni, 12 august, iar jucătorul s-a pregătit deja alături de noii săi colegi.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru contribuţie lui Mihai, care a evoluat în 78 de partide şi a înscris un gol pentru echipa noastră şi îi urează mult succes în carieră!", se precizează în comunicat.

Mihai Bălaşa, intrat în dizgraţia lui Gigi Becali la FCSB

În vârstă de 24 de ani, Mihai Bălaşa a ajuns la FCSB în ianuarie 2017, de la AS Roma, în schimbul sumei de 500.000 de euro. 78 de meciuri şi un gol a adunat Bălaşa în tricoul vicecampioanei Ligii 1.

Fundaşul central a intrat, însă, în dizgraţia patronului de la FCSB, Gigi Becali, după evoluţiile avute în acest sezon. Contactat de Universitatea Craiova pentru a i se propune un schimb Mihai Bălaşa - Thiago Ferreira, Gigi Becali a mărturisit că a acceptat imediat. În cele din urmă, însă, portughezul a refuzat să se transfere la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare