Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care Bergodi nu a contat deloc la Rapid dezvăluie: ”Nu am lipsit de la niciun antrenament”

Jucătorul pe care Bergodi nu a contat deloc la Rapid dezvăluie: ”Nu am lipsit de la niciun antrenament”

Rapid

Comentarii

Dragoş Grigore (36 de ani) şi-a explicat situaţia în care a ajuns la Rapid, de la titular cert în mijlocul defensivei în sezonul trecut la eternă rezervă în actuala stagiune.

Dragoş Grigore nu a bifat nici măcar un minut în acest sezon pentru Rapid, astfel că a venit vremea să-şi lămurească situaţia.

Jucătorul pe care Bergodi nu a contat deloc la Rapid, vremea explicaţiilor: ”Nu am lipsit de la niciun antrenament”

Totuşi, chiar dacă nu a contat deloc în planurile lui Cristiano Bergodi, fundaşul central în vârstă de 36 de ani a precizat că nu a avut vreun conflict cu antrenorul italian.

Mai mult, apărătorul central vrea să-şi ducă până la capăt contractul cu Rapid, unul scadent la finele sezonului actual.

”Nu cred că am lipsit de la niciun antrenament în ultimul an de zile. Nu am probleme medicale cu spatele şi nu am efectuat antrenamente separate de restul echipei. Dacă am făcut infiltraţii, asta s-a întâmplat exclusiv în zilele mele libere.

Ce planuri să am? Mai am un an de contract şi vreau să-mi duc contractul la bun sfârşit. Eu nu m-am certat niciodată cu antrenorul”,  a declarat Dragoş Grigore, conform Playsport.

Dragoş Grigore a ajuns la Rapid în 2021, de la Ludogorets, şi a jucat 62 de meciuri, reuşind trei goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: rapiddragos grigorecristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare