Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jugurtha Hamroun a semnat! Cu ce club s-a înţeles fostul fotbalist de la FCSB, plecat cu scandal după ce l-a enervat pe Gigi Becali

Jugurtha Hamroun a semnat! Cu ce club s-a înţeles fostul fotbalist de la FCSB, plecat cu scandal după ce l-a enervat pe Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Jugurtha Hamroun (31 de ani), fostul fotbalist de la FCSB, a semnat prelungirea contractului cu actuala sa echipă, Erzurumspor. Algerianul care a impresionat în Liga 1, dar l-a enervat pe Gigi Becali (62 de ani) prin comportamentul său de la FCSB, îşi va continua aventura în liga a doua din Turcia.

Jugurtha Hamroun a semnat! La ce echipă joacă acum fostul fotbalist al FCSB

Clubul de care aparţine, Erzurumspor, a anunţat, vineri, că algerianul Hamroun şi-a pus semnătura pe un nou contact. Totuşi, turcii n-au specificat în anunţul oficial pe ce perioadă va continua acesta la echipă. Jugurtha Hamroun a semnat vara trecută cu Erzurumpor, pentru un an, şi a ajutat-o pe Erzurumspor să promoveze în Superliga din Turcia.

Astfel, clubul din "Ţara Semilunei" a decis că vrea să-l păstreze pe Jugurtha Hamroun, iar acum a venit anunţul oficial că acesta va continua la Erzurum. În cele 25 de meciuri jucate în sezonul trecut din liga a doua turcă, Hamroun a marcat de şapte ori şi a livrat patru pase de gol.

La FCSB, Jugurtha Hamroun a ajuns în 2015, adus de Mirel Rădoi. A plecat după doar un an, la Al Sadd, echipa lui Xavi, fostul fotbalist al Barcelonei, care e acum antrenorul trupei din Qatar. Două milioane de euro au plătit cei de la Al Sadd pentru a-l avea pe Hamroun. De la plecarea din România, Al Sadd, Al Kharitiayat, Qatar SC şi acum Erzurumspor sunt echipele din CV-ul lui Hamroun.

Hamroun a plecat cu scandal de la FCSB!

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a enervat foarte tare pe comportamentul lui Jugurtha Hamroun. Algerianul a avut oferta pe masă de la Al Sadd, iar Becali nu a vrut să-l lase iniţial să plece, deoarece nu primea în schimbul său suma dorită. Hamroun a plecat de la echipă şi a generat un scandal imens, dar nu a fost singurul. În plus, conform spuselor lui Becali, Hamroun a adus o femeie în cantonamentul de vară al FCSB, acum patru ani.

La FCSB, Jugurtha Hamroun a marcat de 11 ori şi a livrat şapte pase de gol, în 44 de meciuri din toate competiţiile.

  • 575.000 de euro este cota de piaţă a lui Jugurtha Hamroun în prezent, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jugurtha hamrounhamroun contracthamroun fcsbjugurtha hamroun erzurumspor 

viewscnt
Articole similare