Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Julen Lopetegui a înţepat-o pe Barca, după victoria în faţa Romei: ”Am dominat un adversar care anul trecut a eliminat-o pe Barcelona”

Julen Lopetegui a înţepat-o pe Barca, după victoria în faţa Romei: ”Am dominat un adversar care anul trecut a eliminat-o pe Barcelona”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a spulberat-o pe AS Roma într-o confruntare pe care gruparea blanco a dominat-o autoritar, la debutul în Uefa Champions League 2018-2019. La finalul meciului, antrenorul Julen Lopetegui s-a declarat mulţumit.

”Rămân cu victoria echipele mele, în faţa unui adversar ca AS Roma, care anul trecut a eliminat FC Barcelona. Ştiam că ne vom pune probleme, dar echipa mea a fost excelentă, am făcut un meci foarte bun, atât defensiv, cât şi ofensiv” a explicat tehnicianul blanco. ”Romei i-a lipsit un gol pentru a juca finala de anul trecut. Noi am jucat însă foarte bine, în ciuda faptului că am avut în faţă una dintre echipele mari ale Italiei” a mai adăugat antrenorul de origine bască.

Despre debutul cu gol al lui Mariano Diaz, Lopetegui a declarat: ”Cred că a venit momentul ca el să joace şi din punctul meu de vedere a profitat excelent de această şansă. Este de-al casei, a ieşit pe teren aşa cum trebuie să iasă un fotbalist al Realului. Iar la final şi-a încasat premiul, pentru că golul său a fost senzaţional”.

Keylor Navas a făcut un meci foarte bun contra Romei şi a avut câteva intervenţii foarte bune. Lopetegui a remarcat acest aspect şi a explicat situaţia portarilor de la Real Madrid: ”Am spus că nu este o problemă pentru noi faptul că avem doi portari ca Navas şi Courtois. Sub nicio formă nu este o problemă ci, mai degrabă, ambii sunt două soluţii magnifice. Totul e normal cu Thibault, avem o relaţie normală şi onestă” a mai spus Lopetegui. 

Afla mai multe despre: julen lopeteguireal madridmariano diazkeylor navasas roma 

viewscnt
Articole similare