Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Julio Baptista l-a cucerit pe Alex Păun: ”E fermecător. Te uiţi în ochii lui şi te pierzi!” :) Declaraţie plină de fair-play despre FCSB

Julio Baptista l-a cucerit pe Alex Păun: ”E fermecător. Te uiţi în ochii lui şi te pierzi!” :) Declaraţie plină de fair-play despre FCSB

UEFA Europa League

Comentarii

Alexandru Păun spune că se simte intimidat de prezenţa lui Julio Baptista, fost jucător la Real Madrid, AS Roma şi Arsenal, care a fost transferat săptămâna trecută de CFR Cluj. Mijlocaşul de 23 de ani a oferit şi o declaraţie fair-play despre partida FCSB-ului cu Rapid Viena.

CFR Cluj a mutat surprinzător săptămâna trecută şi l-a transferat pe celebrul Julio Baptista. Atacantul de 36 de ani a fost oprit în lotul pentru partida cu Dudelange, din play-off-ul Europa League, deşi n-a mai jucat de doi ani. Unii dintre colegii săi de la CFR Cluj se simt intimidaţi de Julio Baptista, dar Alex Păun spune că este un băiat extraordinar:

”E un lucru extraordinar, e o mândrie să fii coleg cu un asemenea jucător, o ”Bestie” chiar. Când îl saluţi, e fermecător, te uiţi în ochii lui şi te pierzi pur şi simplu. Este un lucru extraordinar şi, mai ales pentru noi, tinerii, este un examplu. Sunt mai timid aşa, mi-e frică să... nu mi-e frică... aşa, să îl abordez eu. Dacă el mă va întreba ceva, voi vorbi cu siguranţa cu el”, a declarat Alex Păun.

Jucătorul de 23 de ani are şanse să fie titular joi seara, cu Dudelange şi speră la un rezultat bun. Păun a dat dovadă de fair-play şi a declarat că şi-ar dori ca şi rivala FCSB să se califice în grupele Europa League: ”Amandouă suntem la fel, avem egale şansele. Şi ei, dacă sunt concentraţi şi joacă cum joacă ei de obicei, se vor califica. Şi îmi doresc să se califice. Ar fi extraordinar să fim acolo două echipă în grupele Europa League”.

Afla mai multe despre: alexandru paunjulio baptistacfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare