Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp a anunţat lotul lui Liverpool pentru Campionatul Mondial al Cluburilor. Surpriză uriaşă

Jurgen Klopp a anunţat lotul lui Liverpool pentru Campionatul Mondial al Cluburilor. Surpriză uriaşă

Liverpool

Comentarii

Liverpool a câştigat UEFA Champions League şi va participa în cadrul ediţiei Campionatului Mondial al Cluburilor din acest sezon. Pentru Liverpool, competiţia va începe pe 18 decembrie şi eventuala finală va avea loc pe 21 decembrie.

Problema este că Liverpool va juca cu doar 24 de ore înainte de semifinala din Qatar, meciul din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei împotriva celor de la Aston Villa. După ce "cormoranii" au anunţat lotul pe care se bazează la competiţia din Qatar, este clar că întrecerea internă este pusă pe plan secund de Jurgen Klopp. 

Liverpool la Campionatul Mondial al Cluburilor 

În semifinala competiţiei, Liverpool poate juca împotriva echipei lui Răzvan Lucescu, Al Hilal. 

Lotul lui Liverpool pentru Campionatul Mondial al Cluburilor: Alisson, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Brewster, Robertson, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Elliott, Williams.

Singurii absenţi de marcă sunt Joel Matip şi Fabinho, în continuare accidentaţi. Mai mult, Klopp a convocat şi trei jucători din academie. Astfel, meciul în meciul cu Villa vor juca numai juniori. 

Primul "11" probabil pentru meciul cu Aston Villa: Kelleher; Hoever, Koumetio, Van den Berg, Larouci; Dixon-Bonner, Chirivella, Kane, Lewis; Longstaff, Stewart.

Cu toate acestea, Jurgen Klopp sper să poată folosi patru jucători dintre cei de bază în meciul cu Villa, iar apoi să zboare imediat cu destinaţia Qatar. 

Afla mai multe despre: liverpoolcampionatul mondial al cluburilor 

viewscnt
Articole similare