Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp a intervenit după apariţia informaţiilor despre plecarea lui Salah de la Liverpool! "Nu e nimic de spus"

Jurgen Klopp a intervenit după apariţia informaţiilor despre plecarea lui Salah de la Liverpool! "Nu e nimic de spus"

Premier League

Comentarii

Antrenorul Jurgen Klopp a declarat, vineri, că Mohamed Salah în formă şi fericit la Liverpool, respingând astfel speculaţiile din presă, conform cărora egipteanul ar vrea să plece.

Cel mai recent interviu oferit de Mohamed Salah a părut puţin ciudat. Starul egiptean nu a exclus posibilitatea de a pleca de la Liverpool, iar zvonurile au început să circule imediat cu repeziciune.

Potrivit Goal.com, cuvintele lui Salah au ajuns şi la urechile oficialilor lui Liverpool. Salah pare nemulţumit de salariul pe care îl are pe Anfield şi foarte probabil va primi o propunere mult mai bună. Egipteanul câştigă puţin peste 12 milioane de euro, în condiţiile în care alte staruri din Premier League au salarii mult mai mari.

Reacţia lui Jurgen Klopp nu a întârziat să apară: "Mo este în formă şi fericit, lucru foarte important pentru mine. S-a distrat foarte bine la antrenament. Sigur că voi puteţi scrie orice, dar chiar nu e nimic de spus", a declarat el jurnaliştilor vineri.

Într-un interviu acordat publicaţiei As săptămâna trecută, Salah a spus că admiră echipele Real Madrid şi FC Barcelona, alimentând astfel zvonurile privind o plecare de la Liverpool la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: salahkloppliverpool 

viewscnt
Articole similare