Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp a luat FOC la conferinţa de presă şi l-a pus la punct pe un jurnalist: "Tu crezi că aici ne jucăm pe PlayStation?"

Jurgen Klopp a luat FOC la conferinţa de presă şi l-a pus la punct pe un jurnalist: "Tu crezi că aici ne jucăm pe PlayStation?"

Liverpool

Comentarii

Liverpool a scos doar o remiză albă în deplasarea de la Everton şi a pierdut primul loc în Premier League. Imediat după meci, Jurgen Klopp a fost scos din minţi de un jurnalist. Întrebat dacă echipa sa ar fi avut nevoie de un alt atacant, managerul "cormoranilor" a răbufnit la conferinţa de presă.

"Sunt foarte dezamăgit de întrebarea ta. Chiar m-ai dezamăgit. Este fotbal aici, nu ne jucăm pe PlayStation. Crezi că nu ne-am asumat sufieciente riscuri în acest meci? Asta vrei să mă întrebi? Trebuie să-ţi spun că întrebarea ta mă dezamăgeşte.

Crezi că ne-ar mai fi trebuit un atacant doar că să-i speriem? Te întreb din nou, crezi că ne jucăm pe PlayStation? Aduci un atacant şi totul se schimbă? Lucrurile nu merg chiar aşa. Suntem o echipă destul de ofensivă, fotbalul nu merge aşa. Mai sunt nouă etape de jucat, nu ne pierdem capul, aşa cum se pare că ai făcut tu" , a declarat Jurgen Klopp la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolpremier league 

viewscnt
Articole similare