Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp face reconstrucţie la Liverpool?! Gruparea de pe Anfield se desparte de 4 fotbalişti în vară

Jurgen Klopp face reconstrucţie la Liverpool?! Gruparea de pe Anfield se desparte de 4 fotbalişti în vară
Comentarii

Jurgen Klopp se va despărţi de patru fotbalişti la finalul sezonului şi va mai întări lotul lui Liverpool.

Gruparea de pe Anfield se desparte de 4 fotbalişti în vară

Antrenorul german se va despărţi definitiv de 4 fotbalişti la finalul sezonului, iar managerul grupării de pe Anfield vrea să acopere locurile vulnerabile. 

Cu toate că Wjinaldum o va părăsi pe Liverpool, deoarece olandezul a refuzat să îşi prelungească contractul şi va pleca în postura de jucătror liber, Klopp va avea nevoie de mai multe soluţii pentru defensivă, mijloc şi atac, acolo unde Jota s-a accidentat, iar Mane şi Salah, au fost nevoiţi să joace în fiecare meci, lucru care i-a obosit fizic pe cei doi africani şi care îi face să fie predispuşi la accidentări.

Pe lângă mijlocaşul olandez, Jurgen se va despărţi de alţi 4 jucători, care nu intră în strategia germanului pentru sezonul viitor. Potrivit celor de la The Athletic, Klopp vrea să se despartă de Ben Woodburn, Harry Wilson, Loris Karius şi Marko Grujic, toţi fiind împrumutaţi pe la diferite cluburi. Scopul tehnicianului de pe Anfield este ca prin vânzarea celor patru fotbalişti să adune suma de 50 milioane de euro pe care să îi folosească în scopul unor noi transferuri care să o ajute pe Liverpool.

Jurgen Klopp face reconstrucţie la Liverpool?!

Liverpool a reuşit să câştige sub comanda lui Jurgen Klopp campionatul, după 30 în care echipa de pe Anfield nu a mai făcut-o şi a triumfat în Champions League. Cu toate că acum "cormoranii" nu mai sunt într-o formă la fel de bună ca cea din sezonul precedent, clubul se află pe locul 6 în Premier League, managerul german a spus că echipa sa este în această poziţie, deoarece a fost decimată de accidentări şi au avut lipsă doi fotbalişti extrem de importanţi precum Virgil van Djik şi Joe Gomez.

Jurgen Klopp a fost întrebat de cei de la The Times, dacă Liverpool are nevoie de o reconstrucţie, iar tehnicianul german a susţinut că nu este nevoie şi că după ce jucătorii indisponibili îşi vor reveni, echipa se va ridica la nivelul din ultimele sezoane.

"Reconstrucţie? Nu. Nu cred că este timpul pentru o reconstrucţie masivă, aşa cum am citit în presă: plecarea a 6 sau 7 jucători şi transferuri multe. Echipa din acest an nu a avut şansa să joace împreună, cu adevărat.

Cred că ar avea sens să ne gândim la acest aspect, dar, bineînţeles că vor fi schimbări.Trebuie să reacţionăm la situaţia actuală, dar, în acelaşi timp, trebuie să ne gândim la viitor. Nu sunt sigur că putem face toate astea vara, dar asta vom încerca", a declarat Klopp pentru cei de la The Times.

Liverpool este pe a şasea poziţie în Premier League şi are 40 de puncte după 25 de partide, ia ultimele 4 meciuri sunt pierdute.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare