Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juristul FRF, Adrian Stângaciu, a fost cooptat în corpul apărătorilor din oficiu al UEFA

Juristul FRF, Adrian Stângaciu, a fost cooptat în corpul apărătorilor din oficiu al UEFA

Fotbal

Comentarii

Adrian Stângaciu a fost inclus, pentru următorii 4 ani, în corpul apărătorilor din oficiu ce pot fi desemnaţi în litigiile disciplinare la nivel de UEFA în care sunt implicate persoane fizice.

Acest proiect a fost iniţiat de UEFA cu scopul de a asigura respectarea tuturor drepturilor persoanelor fizice ce nu deţin mijloacele necesare pentru a se apăra în cursul procedurilor disciplinare aflate pe rolul organismelor jurisdicţionale ale UEFA. Petentul va alege din lista UEFA un apărător din oficiu pentru a-l reprezenta în cauza sa. Forul european a întocmit lista din rândul persoanelor capabile să asigure cele mai înalte standarde de integritate şi onestitate în activitatea de consiliere pe care o vor efectua.

Adrian Stângaciu este şeful Departamentului juridic al FRF şi are o experienţă în domeniul dreptului sportiv de 11 ani. ”Este o onoare pentru mine să fac parte din acest corp de apărători ai UEFA şi o recunoştere a activităţii mele de până acum. Acceptarea mea în cadrul listei amintite mă obligă şi mă ajută în acelaşi timp să mă pregătesc permanent pentru a asigura o reprezentare cât mai eficientă, conform standardelor UEFA, atât pentru FRF cât şi pentru eventualele persoane ce mă vor desemna să le apăr interesele”, a declarat Adrian Stângaciu pentru frf.ro.

Afla mai multe despre: stangaciufrfuefa 

viewscnt
Articole similare