Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurnalistul New York Times care l-a intervievat pe Gigi Becali, uimit de ce i-a spus finanţatorul FCSB: "Păi, cum? S-au mirat"

Jurnalistul New York Times care l-a intervievat pe Gigi Becali, uimit de ce i-a spus finanţatorul FCSB: "Păi, cum? S-au mirat"

Diverse

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit încă o dată despre partea spirituală şi a făcut câteva dezvăluiri despre felul în care vede el acest aspect, dar şi ce i-a spus unui jurnalist al New York Times, care l-a intervievat.

Gigi Becali, în discuţia cu un jurnalist New York Times: "Cum? S-au mirat"

Ghidat de latura spirituală şi creştin practicant, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a meditat asupra felului său de a face lucrurile cotidiene, în raport cu credinţa sa. El a oferit un interviu în care s-a destăinuit în privinţa viziunii sale despre viaţă. 

După anii în care a fost protagonistul unor declaraţii controversate, omul de afaceri a anunţat că s-a schimbat şi că are o altă perspectivă. 

„Am început în fiecare zi să mă gândesc la moarte, când fac vreo afacere sau ceva. Mă întreb la ce mai am nevoie de alţi bani, nu-mi ajung ăştia? Şi uite aşa stă mintea mea liniştită şi nu se mai gândeşte, trufia minţii.

Dacă vrei lângă Hristos, acolo, trebuie să uiţi de toate cele lumeşti. Când sunt pe punctul de a face vreun păcat, mă întreb imediat cum e să fiu mort, în coşciug. Tot ce nu rămâne e slăvă deşartă.

Am dat un interviu la New York Times şi am declarat că sunt cel mai bogat din lume. Păi, cum? S-au mirat ei... Păi, eu nu mai am nevoie de nimic. Când faci fapta bună, intervine bucuria bucuriilor, fericirea”, a declarat Gigi Becali, la Trinitas TV.

Pe lângă afacerea din fotbal, Gigi Becali are şi o altă ocupaţie care îi oferă linişte. Fiind preocupat de latura spirituală, a investit milioane de euro pe alt continent, mai exact în mai multe ţări africane, printre care Rwanda şi Burundi. 

Investiţia a fost de câteva milioane de euro, având în vedere că Gigi Becali a trimis acolo şi bani pentru vaccinuri, medicamente sau alimente pentru populaţia din zonă.

Afaceristul român şi-a construit, în această perioadă, şi o biserică în localitatea în care s-a spus că s-ar putea retrage în următorii ani. 

FCSB, echipa pe care o controlează, joacă în Liga 1 duminică, de la 19:55, împotriva lui U Craiova 1948. Meciul poate fi urmărit pe Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali jurnalist new york times 

viewscnt
Articole similare