Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus a găsit atacantul perfect pentru stagiunea viitoare. Cristiano Ronaldo îl vrea lângă el: "Tratativele au demarat!"

Juventus a găsit atacantul perfect pentru stagiunea viitoare. Cristiano Ronaldo îl vrea lângă el: "Tratativele au demarat!"

Juventus

Comentarii

Mutare pe axa Roma - Torino: Juventus este la un pas să-l transfere pe Edin Dzeko de la AS Roma.

Bosniacul Edin Dzeko ar putea face cuplu din stagiunea viitoare cu Ronaldo. Vârful Romei, 19 goluri şi 14 pase decisive în sezonul trecut, nu a dat vreun semn că ar vrea să mai rămână la AS Roma, scrie jurnalistul Gianluca Di Marzio.

O piesă fundamentală în antuajul Romei, Dzeko va pleca cel mai probabil de sub comanda lui Paolo Fonseca şi va ajunge sub comanda lui Andrea Pirlo, noul antrenor al lui Juventus, care l-a pus de altfel în capul listei de achiziţii: "Tratativele au demarat, imediat ce Pirlo a fost instalat la Juve" scriu italienii.

Varianta de rezervă a lui Juve ar fi Arkadiusz Milik de la Napoli, dar polonezul nu şi-a manifestat intenţia de a pleca de pe San Paolo.

Edin Dzeko (34 de ani) a jucat cinci sezoane pentru AS Roma şi a marcat 106 goluri. El a mai trecut pe la cluburi importante ca VfL Wolfsburg sau Manchester City.  Bosniacul are 58 de goluri în 107 meciuri pentru echipa sa naţională şi este dublu campion al Angliei, dar şi campion în Germania. 

Afla mai multe despre: edin dzeko 

viewscnt
Articole similare