Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus doreşte să îl cedeze pe Radu Drăguşin la Sassuolo sub formă de împrumut. Acesta ar putea fi coleg cu Vlad Chiricheş

Juventus doreşte să îl cedeze pe Radu Drăguşin la Sassuolo sub formă de împrumut. Acesta ar putea fi coleg cu Vlad Chiricheş

Fotbal

Comentarii

Conform tuttomercatoweb.com, Campioana Italiei vrea să îl împrumute pe Scamacca de la Sassuolo, iar în acest schimb ar putea ajunge şi Radu Draguşin.

Cu toate că este dorit de Leipzig şi alte formaţii din Premier League, Radu Drăguşin are mari şanse de a rămâne în Serie A. Fundaşul român a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Juventus iar jurnaliştii italieni anunţă că jucătorul poate ajunge la o altă formaţie din campionatul italian. Este vorba de Sassuolo, echipă aflată pe locul 8 în campionat şi la care mai evoluează un alt fundaş român, este vorba de Vlad Chiricheş.

Conform tuttomercatoweb.com, Campioana Italiei vrea să îl împrumute pe Scamacca de la Sassuolo, iar în acest schimb ar putea ajunge şi Radu Draguşin. Juventus este în tratative cu Drăguşin pentru o prelungire de contract, astfel cele mai mari şanse sunt ca jucătorul să fie împrumutat şi nu cedat definitiv.

Drăguşin a jucat în 3 partide pentru Juventus (Dinamo Kiev, Genoa, Genoa). Jucătorul român este cotat la 800.000 de euro în acest moment conform celor de la transfermarkt.com. Radu Drăguşin a ajuns în 2018 la Juventus şi a evoluat la juniori (U17, U19, U23) până anul trecut.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: radu dragusinjuventus 

viewscnt
Articole similare