Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus îi oferă un munte de bani lui Luis Suarez ca să-l lase pe prietenul Messi şi să vină să joace alături de Cristiano Ronaldo la Torino!

Juventus îi oferă un munte de bani lui Luis Suarez ca să-l lase pe prietenul Messi şi să vină să joace alături de Cristiano Ronaldo la Torino!

Juventus

Comentarii

Luis Suarez (33 de ani) a fost anunţat de FC Barcelona că trebui să-şi caute echipă pentru că nu mai intră în planurile lui Ronald Koeman (57 de ani), iar "Canibalul" nu duce lipsă de oferte. Ziarul de casă al lui Juventus a aflat că "Bătrâna Doamnă" îi oferă un salariu colosal atacantului uruguayan pentru a semna la Torino.

Juventus e în căutare de atacant pentru că vrea să renunţe la serviciile lui Gonzalo Higuain, iar Luis Suarez e o ocazie foarte bună pentru şefii de la Torino, în ciuda vârstei înaintate. "Bătrâna Doamnă" ar da încă o lovitură de imagine, după ce l-a adus pe Cristiano Ronaldo în 2018, şi e gata să îi dea un salariu extrem de atractiv lui Suarez.

Concret, conform Tuttosport, Juventus îi oferă "Canibalului" o remuneraţie anuală de 10 milioane de euro an pentru a semna cu echipa din Torino. Prin comparaţie, în prezent, Luis Suarez câştigă 15 milioane de euro anual pe Camp Nou, fiind unul dintre jucătorii cu salarii mari, acesta fiind şi motivul pentru care şefii Barcelonei şi antrenorul Koeman au dorit să scape de el.

Astfel, Luis Suarez ar putea s-o părăsească pe Barcelona şi să-l lase pe prietenul Messi, care oricum îşi doreşte şi el să plece de pe Camp Nou, pentru a juca alături de rivalul etern al acestuia, Cristiano Ronaldo la Juventus. Presa din Italia a scris de mai mult timp despre intenţiile lui Juventus de a-l transfera pe Luis Suarez, după ce Ronald Koeman l-a anunţat că nu intră în planurile sale de viitor.

Luis Suarez e al treilea cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 198 de goluri.

Afla mai multe despre: luis suareztransferjuventussalariu,  

viewscnt
Articole similare