Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus, ofertă interesantă pentru golgheterul Atalantei! "Bătrâna Doamnă" oferă o sumă mare de bani şi un jucător la schimb: discuţiile sunt în desfăşurare

Juventus, ofertă interesantă pentru golgheterul Atalantei! "Bătrâna Doamnă" oferă o sumă mare de bani şi un jucător la schimb: discuţiile sunt în desfăşurare

Juventus

Comentarii

Duvan Zapata (29 de ani), unul dintre golgheterii Atalantei, e dorit de Juventus. "Bătrâna Doamnă" a pus ochii pe vârful de atac columbian după ce acesta a impresionat în acest sezon, în tricoul Atalantei. Presa din Italia scrie despre interesul lui Juve pentru Zapata.

Zapata i-a atras atenţia lui Juventus după ce a marcat 18 goluri şi a oferit şapte pase de gol în 28 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Atalanta. Corriere dello Sport scrie că Maurizio Sarri îl vrea pe Zapata pentru a-şi întări compartimentul ofensiv. Sursa citată mai scrie că discuţiile dintre Fabio Paratici şi reprezentanţii Atalantei au început de ceva vreme.

Juventus e gata să facă o ofertă foarte interesantă Atalantei pentru a convinge trupa din Bergamo să accepte să se departă de Duvan Zapata. Corriere dello Sport notează faptul că Paratici a pus pe masă un "pachet" format din 30 de milioane de euro plus portarul Mattia Perin (27 de ani), împrumutat în acest sezon la Genoa.

Sarri l-a avut pe Zapata şi la Napoli, dar nu prea l-a folosit, iar columbianul a "explodat" în acest sezon, la Atalanta. La Juventus, Zapata ar urma să-i ia locul lui Gonzalo Higuain (32 de ani), care cel mai probabil va pleca de la Torino când perioada de transferuri se va deschide.



De asemenea, mai scrie sursa citată, Arkadiusz Milik (26 de ani), Edin Dzeko (34 de ani) şi Alexandre Lacazette (29 de ani) mai sunt pe lista lui Juventus.

Afla mai multe despre: duvan zapatajuventusofertaatalantatransfer 

viewscnt
Articole similare