Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus pregăteşte un alt transfer de senzaţie. Oferă trei jucători la schimb pentru Adama Traore

Juventus pregăteşte un alt transfer de senzaţie. Oferă trei jucători la schimb pentru Adama Traore

Juventus

Comentarii

Adama Traore (24 de ani) este una dintre revelaţiile sezonului în Premier League. Crescut de Barcelona, Traore este dorit de Juventus, dar conducerea "bătrânei doamne" nu vrea să plătească suma cerută de Wolves, 80 de milioane de euro.

Juventus vrea să o ofere o sumă mult mai mică de transfer şi să includă în această afacere trei fotbalişti care ar urma să ajungă la "lupii" din Premier League. Potrivit ESPN, Juventus îi oferă în schimbul lui Adama Traore pe Daniele Rugani, Mattia Perin şi Cristian Romero, ultimii doi jucând în acest sezon, sub formă de împrumut, la Genoa. 

  • 25,5 milioane de euro este cota lui Adama Traore, potrivit transfermarkt.com
  • 30 iunie 2023 este data la care îi expiră contractul cu Wolverhampton Wandereres

Adama Traore, una dintre vedetele echipei formate de Nuno Espirito Santo, care se bate la un loc european cu granzii din Premier League, mai este şi pe lista celor de la Barcelona, Manchester City şi Liverpool. 

Extrema dreapta a venit de la Wolves în 2018, pentru 20 de milioane de euro, de la Aston Villa. De atunci, spaniolul a jucat 84 de meciuri pentru "lupi", pentru care a marcat şapte goluri şi a oferit 15 assist-uri. 

Afla mai multe despre: adama traorejuventus 

viewscnt
Articole similare