Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus Torino ar fi făcut o ofertă record pentru un fotbalist din Liga 1. Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor

Juventus Torino ar fi făcut o ofertă record pentru un fotbalist din Liga 1. Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor

Superliga

Comentarii

Reprezentanţii lui Juventus Torino au rămas impresionaţi de calităţile arătate de un tânăr fotbalist din Liga 1 şi ar fi făcut o ofertă record pentru fotbalul din România. Este vorba despre Octavian Popescu, cel care a avut un sezon excelent la FCSB.

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu, dar nu a dat prea multe detalii despre echipa care îl doreşte. Se pare că aceasta ar fi Juventus Torino. Reprezentanţii clubului italian îl urmăresc de ceva vreme pe Octavian Popescu şi presa din Italia scrie că Juventus a făcut o ofertă pentru mijlocaşul de 18 ani.

Juventus Torino, ofertă record pentru un fotbalist din Liga 1

Primele informaţii despre interesul lui Juventus Torino pentru tânărul Octavian Popescu au apărut la începutul acestui an. Scouterii fostei campioane a Italiei au început să-l urmărească la mijlocul sezonului care s-a încheiat, după ce Octavian Popescu a început să impresioneze la FCSB.

Potrivit Yahoo Sports Italia, reprezentanţii lui Juventus Torino au fost de mai multe ori în România, pentru a-l monitoriza atent şi a strânge toate informaţiile despre Octavian Popescu. În final, în baza rapoartelor făcute de aceştia, şefii lui Juventus au decis că merită să facă o ofertă.

Jurnaliştii italieni susţin că Juventus Torino a decis să propună 13 milioane de euro, plus 15% dintr-o eventuală revânzare. Însă Gigi Becali nu vrea să-l lase să se transfere pentru această sumă şi este convins că poate să scoată mai mulţi bani în schimbul lui Octavian Popescu.

Ar fi un adevărat record pentru fotbalul românesc, dacă transferul lui Octavian Popescu se realizează. Vechiul record îi aparţine lui Dennis Man, pentru care Parma a plătit 11 milioane de euro şi suma ar putea ajunge la 13 milioane de euro numai dacă jucătorul va atinge anumite performanţe.

Florin Manea susţine că cei de la Juventus i-au cerut informaţii despre Octavian Popescu

La mijlocul lunii mai, într-un interviu pentru ProSport, impresarul Florin Manea a confirmat că cei de la Juventus Torino sunt interesaţi de Octavian Popescu. Florin Manea este impresarul lui Radu Drăguşin, jucător care are o relaţie excelentă cu Octavian Popescu:

„Da, m-au întrebat şi cei de la Juventus. M-au întrebat cum mi se pare, că au auzit că e un copil bun. ”Da, e un copil bun, are calitate”, am răspuns. El e şi prieten cu Radu (n.r. Radu Drăguşin), au crescut împreună, au fost la Regal şi la lot stau în aceeaşi cameră. Mi-a plăcut de el de când era la Rapid, a fost un an acolo”, a spus Florin Manea pentru ProSport.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare