Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Champions League | Juventus - Villarreal 0-3 (1-4 la general). "Submarinul galben" a înscris de trei ori în 14 minute. Dezastru pentru italieni

VIDEO Champions League | Juventus - Villarreal 0-3 (1-4 la general). "Submarinul galben" a înscris de trei ori în 14 minute. Dezastru pentru italieni
Comentarii

Meciul dintre Juventus - Villarreal s-a terminat 0-3 (1-4 la general) în optimile Champions League.

VIDEO | Juventus - Villarreal 0-3 (min 77 Moreno, min 85 Torres, min 90+1 Danjuma)

Echipele de start:

  • Juventus: Szczesny - Danilo, Rugani, De Ligt, De Sciglio - Cuadrado, Locatelli, Arthur, Rabiot - Morata, Vlahović
  • Rezerve: Pinsoglio, Perin, Chiellini, Dybala, Pellegrini, Kean, Bernardeschi, Miretti
  • Villarreal: Rulli - Aurier, Albiol, Pau Torres, Estupinan - Pino, Parejo, Capoue, Trigueros - Danjuma, Lo Celso
  • Rezerve: Asenjo, Mario Gaspar, Gerard Moreno, Foyth, Iborra, Chukwueze, Dia, Coquelin, Pena, Mandi, Moi Gomez, Pedraza

Min 90+3: Final de meci. Victorie Villarreal.

Min 90+1: GOOOOOOOOOOOOL Villarreal! Danjuma a marcat golul de 3-0 din penalty!

Min 89: Galben pentru De Light. Arbitrul acordă penalty pentru Villarreal. 

Min 85: GOOOOOOL Villarreal! Torres a marcat golul de 2-0.

Min 78: GOOOOOOOOOL Villarreal! Moreno a deschis scorul din penalty!

Min 76: Coquelin cade în careu după un atac al unui adversar. Arbitrul verifică VAR şi acordă penalty.

Mon 69: Estupinan trimite o centrare frumoasă în careu, dar defensivă adversă respinge pericolul. 

Min 46: A început repriza secundă.

Min 45: S-a terminat prima repriză. 

Min 35: Vlahovic preia o minge respinsă şi trimite un şut spre poartă. Rulli reuşeşte o intervenţie fantastică.

Min 22: Ocazie Villarreal. Lo Celso trage plasat, din afara careului, dar mingea ocoleşte poarta! scorul rămâne 0-0. 

Min 22: O nouă ocazie pentru Juve. Vlahovic preia mingea în interiorul careului şi trimite un şut periculos. Mingea loveste bara transversală.

Min 20: Ocazie Juventus. Morata pasează pentru Vlahovic, care şutează din afara careului, dar portarul respinge.

Min 11: Ocazie Juventus. Alvaro Morata se înalţă peste defensiva adversă! Rulli a blocat atacul.

Min 1. A început partida.


Meciul tur a început perfect pentru Juventus. Vlahovic a deschis scorul încă din primul minut, însă torinezii n-au obţinut victoria, după ce Parejo a egalat pentru Villarreal, în minutul 66. Astfel, partida de la Torino va începe de la scorul de 1-1.

În momentul de faţă, Juventus are o formă incredibilă şi se poate lăuda cu o serie de 21 de meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile. În această serie impresionantă intră şi Supercupa Italiei, care s-a încheiat la egalitate, după 90 de minute, însă care a fost câştigată de Inter.

De partea cealaltă, Villarreal vine şi ea după o victorie foarte importantă obţinută în Serie A. La finalul săptămânii trecute, "Submarinul Galben" s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Celta Vigo şi a reintrat în cursa pentru o clasare pe un loc de cupe europene la finalul acestui sezon.

În ultimele două sezoane, Juventus s-a oprit în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fiind eliminată de Lyon şi apoi de Porto. Anul acesta, "Bătrâna Doamnă" joacă în aceeaşi fază cu Villarreal, iar rezultatul din meciul tur, 1-1, poate fi considerat unul încurajator. Principalul argument al italienilor este Max Allegri, antrenorul care a calificat-o pe Juventus în două finale, în 2015 şi în 2017, şi care a revenit pe banca echipei torineze la startul acestui sezon.

"Nu ştiu dacă avem calitatea sau maturitatea pentru a ajunge din nou în finală. Tot ce ştiu este că trebuie să avem ambiţia de a merge acolo, pentru că, atunci când începem un sezon, acestea sunt obiectivele noastre: campionatul, Liga Campionilor şi Cupa Italiei" , a declarat Massimiliano Allegri

Italienii trebuie să fie atenţi. Villarreal este deţinătoarea Europa League şi, totodată, o echipă care ştie să joace meciurile decisive. În toamnă, avea nevoie de un succes la Bergamo, cu Atalanta, pentru a prinde primăvara, şi l-a obţinut.

"Dacă ieşim din competiţie, trebuie să o facem fără să regretăm că nu am dat totul. Jucăm o finală şi o jucăm acasă. De când s-a schimbat regula golului în deplasare, va fi un singur câştigător, care se va impune în 90 de minute, în 120 de minute sau la penalty-uri, dar va fi unul singur la final" , a continuat Allegri.

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare