Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema, despre al treilea cel mai bun marcator din istoria Franţei: "Eu sunt o maşină de Formula 1, el una de karting"

Karim Benzema, despre al treilea cel mai bun marcator din istoria Franţei: "Eu sunt o maşină de Formula 1, el una de karting"
Comentarii

Fotbalistul francez al celor de la Real Madrid a fost din nou, în direct, pe Instagram, alături de influencerul Mohamed Henni. Acesta l-a întrebat pe fotbalistul de origine algeriană dacă este mai bun decât conaţionalul Olivier Giroud, iar răspunsul fotbalistului a fost pe măsură.

Cunoscutul internaut Mohamed Henni a înregistrat o nouă sesiune în direct, pe Instagram, alături de Karim Benzema. Acesta l-a provocat pe jucătorul lui Real Madrid să afirme dacă este sau nu mai bun decât conaţionalul său, atacantul celor de la Chelsea Londra, Olivier Giroud. Răspunsul lui Benzama a fost unul autentic:

"Să nu confunăm o maşină Formula 1, cu una de karting. Îşi face treaba la naţionala Franţei deoarece are jucători grozavi precum Griezmann şi Mbappe. Nu ştiu dacă tuturor place jocul său", a declarat Benzema despre fostul său coleg de la echipa naţională, care este şi al treilea cel mai bun marcator din istoria Les Bleus.

Olivier Giroud a marcat 39 de goluri în 97 de partide, fiind întrecut în clasamentul all-time al francezilor doar de Thierry Henry (51 de goluri) şi Michel Platini (41 de goluri). Karim Benzema este pe locul 10, cu 27 de goluri, însă acesta s-a retras din naţională în 2015, la doar 28 de ani, din cauza unui scandal în care a fost implicat.

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare