Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karma! VIDEO | Impus cu forţa în locul lui Ionuţ Radu la Genoa, Perin o ţine din eroare în eroare! Gafă de proporţii

Karma! VIDEO | Impus cu forţa în locul lui Ionuţ Radu la Genoa, Perin o ţine din eroare în eroare! Gafă de proporţii

Serie A

Comentarii

Genoa a pierdut, pe teren propriu, scor 1-3, meciul jucat cu AS Roma în etapa a 20-a din campionatul Italiei. "Grifonii" rămân pe poziţie de retrogradare, după o partidă în care înlocuitorul lui Ionuţ Radu (22 de ani), Mattia Perin (27 de ani) a greşit flagrant la ultima reuşită a Romei, semnată de Edin Dzeko.

Cengiz Under, în minutul 6, şi autogolul lui Biraschi (44) au dus scorul la 2-0 pentru Roma la finalul primei reprize. Însă nu Roma a avut ultimul cuvânt de spus în primul act al meciului. Goran Pandev a redus diferenţă, în minutul 45, dar nu acesta a fost scorul final al meciului. În minutul 74, Perin, cel pe care noul antrenor de la Genoa, Davide Nicola, l-a impus în primul "11" în locul lui Ionuţ Radu a greşit flagrant.

Goalkeeprul revenit la Genoa de la Juventus a greşit o degajare, după ce a alunecat, mingea a ajuns la Pellegrini, care i-a pasat apoi lui Dzeko, în careu, care l-a executat apoi pe Perin şi s-a facut 3-1. În urma acestei înfrângeri, Genoa a rămas pe locul 19 şi se afundă spre Serie B, cu doar 14 puncte strânse în 20 de etape, în timp ce AS Roma e pe locul patru în clasament, cu 38 de puncte.

Ionuţ Radu, "curăţat" de noul antrenor de la Genoa!

În momentul instalării la Genoa, Davide Nicola a anunţat că, după transferul lui Mattia Perin de la Juventus, românul Radu îşi va pierde locul de titular. Perin a fost impus ca titular, dar până acum aceasta n-a fost o mutare inspirată a tehnicianului "grifonilor". Între timp, Oscar Damiani, agentul lui Radu, a anunţat că goalkeeeprul român va pleca, pentru că nu acceptă statutul de rezervă.

"Ionuţ a fost cel mai bun jucător al lui Genoa în prima parte a sezonului. Indiferent de poziţia în clasament, indiferent de venirea lui Perin, acesta este adevărul", a spus Oscar Damiani. "La conferinţa de presă, noul antrenor, Nicola, a spus clar: Perin va apăra. Acest lucru indică faptul că nu mai e loc pentru Radu, iar calităţile lui îl scot în evidenţă, e clar că Ionuţ nu poate fi portar de rezervă. Vom aştepta până spre sfârşitul lunii pentru ca Radu să-şi demonstreze valoarea la antrenamente. Dacă decizia lui Nicola nu se va schimba, vom căuta o soluţie. Şi nu poate fi exclusă variantă revenirii la Inter", a mai spus agentul lui Ionuţ Radu.

Ionuţ Radu a fost răscumpărat de Inter de la Genoa, la începutul sezonului, dar a fost cedat din nou sub formă de împrumut la "grifoni". Dacă nu se va găsi nicio soluţie pentru Radu, acesta va accepta statutul de rezervă, dar la Inter, sub comanda lui Antonio Conte.

Afla mai multe despre: genoaperinionut radugafavideo 

viewscnt
Articole similare