Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kasimpasa- Kayserispor 0-1. Victorie obţinută în minutul 90+3 de formaţia lui Dan Petrescu

Kasimpasa- Kayserispor 0-1. Victorie obţinută în minutul 90+3 de formaţia lui Dan Petrescu

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu a reuşit o victorie importantă în campionatul Turciei, printr-un gol marcat în prelungiri, în tentativa de a se salva de la retrogradare.

Înainte de partida de astăzi, echipa tehnicianului român se afla la o poziţie deasupra locurilor de retrogradare. Aceasta, însă, era la egalitate de puncte cu ocupanta locului 18, dar cu un golaveraj superior.

Antrenorul lui Kayserispor l-a folosit titular pe Cristian Săpunaru, pentru al 13-lea meci consecutiv. Ceilalţi jucătroi români din lotul său, Denis Alibec şi Silviu Lung Jr., au fost indisponibili din pricina unor accidentări.

Dan Petrescu a fost adus în Turcia pentru salvarea echipei de la retrogradare, iar astăzi a făcut un nou pas în această direcţie. După victoria împotriva actualei campioane a Turciei, Basaksehir, acum două etape, formaţia antrenorului român a reuşit un nou rezultat pozitiv.

Partida a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părţi. Meciul părea a se îndrepta către un egal fără goluri, dar, în minutul 90+3, Dan Petrescu a dat lovitura. Fundaşul central Ugur Demirok a reuşit să puncteze şi să aducă toate cele 3 puncte echipei sale.

Astfel, Kayserispor ajunge la 22 de puncte, 3 puncte deasupra retrogradării, iar tehnicianul român poate expira uşurat, cel puţin pentru moment.

 

Afla mai multe despre: kayserispor 

viewscnt
Articole similare