Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kepa este OUT de la Chelsea! Cel mai scump portar din istorie nu mai este pe placul lui Lampard. Pe cine vrea manager-ul

Kepa este OUT de la Chelsea! Cel mai scump portar din istorie nu mai este pe placul lui Lampard. Pe cine vrea manager-ul

Chelsea

Comentarii

Spaniolul Kepa (25 de ani) este cel mai scump portar din istoria fotbalului, dar nu mai este pe placul lui Frank Lampard. Chelsea se pregăteşte să îl înlocuiască pe goalkeeper-ul iberic.

Actele de indisciplină ale lui Kepa, dar şi performanţele sale sportive i-au pus de mult timp pe gânduri pe oficialii lui Chelsea, care acum s-au convins să îl vândă pe portarul spaniol în vară. Chiar dacă londonezii au plătit 80 de milioane de euro pentru spaniol, ceea ce l-a transformat în cel mai scump portar din istorie, Frank Lampard are deja în minte un înlocuitor. 

Potrivit informaţiilor din presa engleză, scouterii lui Chelsea îl monitorizează pe Nick Pope, goalkeeper-ul celor de la Burnley şi un obişnuit al lotului naţionalei Angliei. Pope îl ţine pe bancă pe un alt fost portar al Angliei, Joe Hart. În vârstă de 27 de ani, Pope este cotat la 12 milioane de euro. 

În cazul în care Chelsea va schimba, într-adevăr, portarul, această decizie nu va afecta planurile pentru celelalte transferuri, din moment ce banii luaţi de pe Kepa vor fi investiţi în achiziţia unui nou portar. 

  • Şapte meciuri fără gol primit are Nick Pope la Burnley, în acest sezon de Premier League 
  • În schimb, Kepa a menţinut doar de cinci ori poarta intactă în 24 de partide

Kepa, refuzat de Real Madrid

Actualul portar al lui Chelsea a fost la un pas să ajungă la Real Madrid înainte de a da LaLiga pe Premier League. Înainte ca Athletic Bilbao să îi prelungeaască contractul şi să îi pună clauza de 80 de milioane de euro, care l-a transformat în cel mai scump portar din istorie, Kepa avea o clauză de doar 25 de milioane şi a fost propus la Real Madrid, însă Zidane a răspuns categoric că nu îl doreşte pe internaţionalul spaniol. 

În acel moment, în poarta lui Real Madrid se afla Keylor Navas. 

Afla mai multe despre: kepatransfer chelseapleaca kepaportar chelsea 

viewscnt
Articole similare