Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kepa, o nouă aroganţă! Ce i-a putut spune lui Caballero în vestiar! Răspunsul argentinianului a fost însă de super-clasă

Kepa, o nouă aroganţă! Ce i-a putut spune lui Caballero în vestiar! Răspunsul argentinianului a fost însă de super-clasă

Chelsea

Comentarii

Presa din Anglia face noi dezvăluiri despre scandalul ce l-a avut în prim plan pe Kepa Arrizabalaga, portarul spaniol al lui Chelsea care a refuzat să iasă de pe teren înainte de executarea loviturilor de departajare în finala Cupei Ligii, pierdută în faţa lui Manchester City.

Conform The Sun, Kepa a avut o discuţie aprinsă cu Willy Caballero, rezerva sa din acel meci. Sursa citată notează că Arrizabalaga a fost pus la zid de Sarri în vestiar, chiar dacă public italianul şi-a apărat portarul, iar Kepa a avut un clinci şi cu Caballero.

Spaniolul i-a spus rezervei sale că a refuzat să iasă de pe teren pentru că este "un portar mai bun".

  • La următorul meci al lui Chelsea, victoria cu Tottenham, scor 2-0, Sarri a decis să-l lase pe Kepa, cel mai scump portar din istoria fotbalului, pe bancă, iar Caballero a fost titular.

Răspunsul lui Caballero a venit după meciul Chelsea - Tottenham şi a fost unul plin de fair-play. "Când antrenorul a confirmat echipa, a m fost surprins! M-am simţit binecuvântat să am şansa să joc. I-am spus lui Kepa: "Ţine capul sus! Ştiu că e o decizie care nu-ţi pică bine, dar trebuie să mergi înainte". Mi-a spus acelaşi lucru, ne susţinem între noi.

A fost o situaţie ciudată. A trebuit să o depăşim, iar eu a trebuit să accept situaţia, cu toţii a trebuit să o acceptăm", a declarat Caballero.

Afla mai multe despre: kepa,  

viewscnt
Articole similare