Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keyta pleacă de la FC Botoşani! Fotbalistul a anunţat că nu-şi mai prelungeşte contractul şi pleacă din România: "E timpul să joc afară!"

Keyta pleacă de la FC Botoşani! Fotbalistul a anunţat că nu-şi mai prelungeşte contractul şi pleacă din România: "E timpul să joc afară!"

FC Botoșani

Comentarii

Hamidou Keyta (26 de ani) va pleca de la FC Botoşani şi din România după ce îi va expira contractul, în vară. Fotbalistul francez a anunţat că nu are de gând să-şi mai prelungească înţelegerea cu echipa lui Valeriu Iftime şi Marius Croitoru. Keyta a adus victoria Botoşaniului în meciul cu Viitorul, 1-0, decisiv pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Keyta pleacă de la FC Botoşani! Fotbalistul a anunţat că nu-şi mai prelungeşte contractul şi pleacă din România: "E timpul să joc afară!"

FC Botoşani a învins pe FC Viitorul cu 1-0 graţie unui gol marcat de Hamidou Keyta în finalul partidei, iar la finalul meciului fotbalistul din Franţa a spus că e foarte fericit pentru victorie şi pentru golul său, dar a anunţat că nu are de gând să-şi mai prelungească înţelegerea cu echipa şi va pleca din România. Contractul lui Keyta cu FC Botoşani se termină în vară.

"Da, sunt foarte fericit pentru victorie şi gol, dar pentru noi este foarte important pentru noi să ne îndeplinim obiectivul. Cred că 99 la sută. Trebuie să mergem la voluntari tot aşa cu ambiţie şi să luăm cele trei puncte, să fim în sigurnaţă. Nu, nu sunt supărat. Mi se termină contractul în ultima lună şi să ne îndeplinim obiectivul, după ce se termină campionatul vedem ce facem. (n.r. - Prelungeşti contractul?) Nu, nu, am stat 3 ani în România. Acum este timpul pentru mine să joc afară", a spus Hamidou Keyta, la flash-interviul de după FC Botoşani - Viitorul 1-0.

Hamdiou Keyta a marcat 14 goluri şi a livrat trei pase de gol în 27 de meciuri jucate pentru FC Botoşani, în toate competiţiile acestui sezon. În România, Keyta a jucat la Dunărea Călăraşi, Viitorul şi FC Botoşani.

FC Botoşani - Viitorul 1-0, în Liga 1

FC Botoşani a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Viitorul, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

A marcat: Keyta '82

1-0, min. 82: Keyta a împins balonul în poartă de la un metru, după ce mingea a fost respinsă de Căbuz, la o fază creată pe partea stângă de Al Mawas.

Au evoluat echipele:

FC Botoşani: Pap – Braun, Chindriş, Meleke, Ţigănaşu – Tîrcoveanu (Şeroni '88), Rodriguez, Ongenda (Plămadă '88) – Al Mawas, Croitoru (M. Roman '22, Aşkovski '73), Fili (Keyta '46). Antrenor Marius Croitoru;

FC Viitorul: Căbuz – Dussaut, Artean, Mladen, Boboc – Babunski (Cojocaru '79), Gaztanaga (Andronache '85), Ciobanu – G. Ganea, Tsomou (Grameni '79), Pitu (Matiş '63). Antrenor Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Maleke '51, Croitoru (antrenor) '55, Braun '69, Keyta '82 / Dussaut '41, Mladen '48, Artean 62, Ganea '70;

În clasament, FC Botoşani a acumulat 41 de puncte şi ocupă locul 5, la egalitate cu Academica Clinceni, de pe locul 6.

Astra şi FC Argeş au câte 37 de puncte şi sunt pe locurile 7-8, iar Chindia, care nu a jucat în această etapă, este pe locul 9, cu 36 de puncte.

Afla mai multe despre: hamidou keytaplecarefc botosanicontract 

viewscnt
Articole similare