Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Khachanov, surpriză de proporţii la Paris: victorie în două seturi în faţa lui Novak Djokovic. Rusul a sărutat terenul la finalul meciului

Khachanov, surpriză de proporţii la Paris: victorie în două seturi în faţa lui Novak Djokovic. Rusul a sărutat terenul  la finalul meciului

Tenis

Comentarii

Karen Khachanov a reuşit să-l învingă pe Novak Djokovic în cadrul turneului de tenis de la Paris. Este cea mai importantă victorie din cariera tânărului jucător din Rusia.

De o oră şi 39 de minute a avut nevoie Karen Khachanov pentru a-l învinge pe Djokovic, scor 7-5/6-4.

Rusul a avut un procentaj de 76% pe primul serviciu şi un 9 aşi în faţa sârbului, abia revenit pe locul 1 mondial.  

Este prima înfrângere pentru Nole în ultimele 87 de zile. El venea după 22 de victorii în circuit în această perioadă. 

Vezi mai jos, cele mai frumoase schimburi din acest meci

 

Cine este Karen Khachanov

Karen Abgarovich Khachanov este un tânăr tenisman din Rusia în vârstă de 22 de ani. Antrenat în prezent de Vedran Martic, rusul a început să joace tenis încă de la vârsta de 7 ani. Tatăl său, armean la origini, a fost sportiv de performanţă, evoluând într-o echipă de prima ligă de volei înainte de a-şi definitiva studiile de medic.

Khachanov îl are ca idol pe fostul mare tensiman rus, Marat Safin şi simpatizează echipa de fotbal Real Madrid. Un mare fan al NBA-ului, Khachanov a mers personal la Miami pentru a-şi urmări anul trecut echipa preferată, Miami Heat.

Cea mai bună perfromanţă a carierei sale la un turenu de Grand Slam a fost un tur 4 la French Open şi Wimbledon, în 2017 şi 2018. Iubeşte zgura, dar se declară devotat hard-ului, o suprafaţă rapidă, care-i avantajează serviciul foarte puternic. Numai din tenis, Karen Abgarovich Khachanov a câştigat până acum, aproape 4 milioane de dolari.

Victoria în faţa lui Novak Djokovic este cel mai important succes al carierei sale. A mai evoluat în compania unor jucători de top din circuit, dar rezultatele sale nu au fost impresionante. În întâlnirile directe cu Rafa Nadal este condus cu 5-0, în timp ce în singurul duel cu Federer a pierdut destul de uşor. 

Afla mai multe despre: karen khachanovnovak djokovic 

viewscnt
Articole similare