Experiențe împreună.
You are here:

Kim Clijsters revine mai repede în circuit şi va participa la turneul de la Dubai, unde va fi prezentă şi Simona Halep

Kim Clijsters revine mai repede în circuit şi va participa la turneul de la Dubai, unde va fi prezentă şi Simona Halep

Tenis

Comentarii

Belgianca Kim Clijsters va reveni în tenis la turneul de la Dubai, care va avea loc în perioada 17-22 februarie şi la care participă şi Simona Halep.

Kim Clijsters anunţase iniţial că va reveni la turneul de la Monterrey (Mexic), care se va desfăşura începând din 2 martie.

La turneul de la Dubai, pe lângă Clijsters şi Halep vor mai fi prezente şi Bianca Andreescu, Sofia Kenin, Belinda Bencic, Karolina Pliskova sau Elina Svitolina.

În schimb, numărul 1  mondial Ashleigh Barty s-a retras din cauza unei accidentări.

După ce a câştigat un grand slam, la US Open, în 2005, Clijsters s-a retras prima dată în 2007, pentru a-şi întemeia o familie. Ea a revenit pe teren, în 2009, şi a mai câştigat trei grand slam-uri, de două ori la US Open şi o dată Australian Open, înainte de a se retrage din nou, în 2012.

În cariera ei, belgianca a câştigat 41 de turnee şi a fost 20 de săptămâni numărul 1 mondial. Ea are trei copii, o fată, Jada, născută în 2008, şi doi băieţi Jack, născut în 2013 şi Blake, în 2016.

În calitate de fost număr 1 mondial, Kim Clijsters poate beneficia într-un sezon de un număr nelimitat de wild card-uri. Ca să fie înregistrată în clasament, ea trebuie să joace trei turnee şi să câştige cel puţin zece puncte WTA.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe