Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kim Rasmussen a dezvăluit secretele din spatele victoriei cu Norvegia. Cum vede meciul dintre România şi Muntenegru: "Partida e pregătită de ceva timp"

Kim Rasmussen a dezvăluit secretele din spatele victoriei cu Norvegia. Cum vede meciul dintre România şi Muntenegru: "Partida e pregătită de ceva timp"

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a Norvegiei a fost învinsă, vineri, la Podgorica, de reprezentativa statului Muntenegru, scor 28-23 (13-12), în primul meci din grupa 3 a turneului preolimpic.

"Cred că toată lumea a putut să vadă că inima şi spiritul echipei ne-au adus victoria. Când joci cu asemenea emoţii şi cu motivare, ne-am amintit şi planul de joc pe care l-am făcut, am pus presiune pe echipa norvegiană şi nu a putut juca ceea ce joacă de obicei, toate aceste lucruri ajută.  

A fost un meci cu o apărare foarte bună şi am avut o atitudine pe măsură. Norvegia nu are puncte slabe. Trebuie să fii şi norocos, dar şi bun, în acelaşi timp, ca să poţi să ai o şansă împotriva Norvegiei" , a declarat selecţionerul Muntenegrului, Kim Rasmussen.

Naţionala ţării gazdă mai are un meci de disputat la turneul preolimpic. Duminică, Muntenegru va înfrunta România, de la ora 17:00.

"Partea bună este că vom şti exact ce avem nevoie în acest meci, dar vom merge pentru un singur lucru, vom juca la victorie. M-am pregătit pentru meciul cu România de ceva timp, aşa că totul este pregătit şi trebuie doar să le vedem. Vreau să le văd jucând, fetele vor să le vadă jucând şi la final, ştim ce avem de făcut" , a mai spus Rasmussen.

Grupele 1 şi 2 au următoarea componenţă: grupa 1 (în Spania) - Spania, Suedia, Argentina, Senegal; grupa 2 (Ungaria): Rusia, Serbia, Kazakhstan, Ungaria.

Primele două clasate în fiecare din cele trei grupe se vor califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Naţionala României a mai participat de patru ori în istoria sa la Jocurile Olimpice, cu următoarele clasări: locul 4- în 1976, locul 7 - 2000, locul 7 - 2008, locul 9 - 2016.

Cristina Neagu, căpitanul naţionalei tricolore, a participat la ediţiile JO din 2008 şi 2016.

Afla mai multe despre: rasmussen 

viewscnt
Articole similare