Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp a reacţionat în stilul caracteristic după amenda uriaşă pe care a primit-o: "Nu voi mai greşi, cel puţin pentru o periodă". Antrenorul lui Everton, senzaţional: "Dacă oprim aceste lucruri..."

Klopp a reacţionat în stilul caracteristic după amenda uriaşă pe care a primit-o: "Nu voi mai greşi, cel puţin pentru o periodă". Antrenorul lui Everton, senzaţional: "Dacă oprim aceste lucruri..."

Fotbal

Comentarii

Jurgen Klopp a fost amendat de FA cu 9000 de euro, după ce a sărbătorit nebuneşte golul marcat de Divock Origi, la ultima fază a derby-ului cu Everton.

Klopp a sprintat pe gazon şi l-a îmbrăţişat pe portarul Alisson, apoi s-a întors la banca de rezerve, unde a continuat sărbătoarea. Neamţul şi-a cerut scuze pentru reacţie după partidă, dar FA tot l-a amendat cu 9000 de euro.

"În acel moment, a fost foarte special şi s-a întâmplat. Nu am nicio problemă cu amenda. Toţi facem greşeli, iar eu de obicei învăţ din ele, cel puţin pentru o perioadă. Nu voi mai greşi, cel puţin pentru o perioadă. Nu e o greşeală imensă. Probabil că dacă nu ar exista aceste reguli, am sărbători pe teren fiecare gol, iar toţi de pe bancă ar lua-o la fugă. E ciudat, pentru că nimeni nu a spus că e o greşeală mare, nici măcar arbitrul", a declarat Jurgen Klopp.

Şi antrenorul lui Everton a reacţionat: "Eu nu aş fi luat nicio măsură. Dar dacă acestea sunt regulile, FA a decis. În acel moment, un antrenor nu se poate gândi la o eventuală amendă. Trebuie să sărbătoreşti, unii o fac într-un fel, alţii în altul. În ultimele zile, toată lumea a vorbit despre această situaţie, dar pentru mine nu contează, pentru că e ceva normal în fotbal. Dacă oprim aceste lucruri, ca jucătorii să sărbătorească împreună cu fanii, ca jucătorii să îşi dea tricourile jos, ca eu sau Klopp să sărbătorim cu fanii, iei din frumuseţea fotbalului. E ceva frumos şi important chiar dacă uneori eşti amendat", a declarat Marco Silva.

Liverpool a învins-o duminică pe Everton, cu 1-0, datorită golului marcat de Divock Origi, în minutul 90+6. Cormoranii sunt neînvinşi după 14 etape şi se clasează la locul al doilea, la două puncte în spatele lui Manchester City.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolamenda klopppremier league 

viewscnt
Articole similare