Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp i-a găsit partenerul perfect lui Van Djik, Liverpool devine echipa perfectă! Fundaşul de fier care vine pe Anfield

Klopp i-a găsit partenerul perfect lui Van Djik, Liverpool devine echipa perfectă! Fundaşul de fier care vine pe Anfield

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp (53 de ani) i-a găsit partenerul ideal lui Virgi van Dijk (28 de ani), iar Liverpool se poate transforma într-o adevărată fortăreaţă. Antrenorul german al campioanei Angliei vrea să-l transfere pe Anfield pe Kalidou Koulibaly (28 de ani), fundaşul de fier al lui Napoli, care a fost scos la vânzare de Aurelio De Laurentiis, patronul de pe San Paolo.

Liverpool a dominat Europa în ultim an, după ce a câştigat Liga Campionilor, Supercupa Europei, Mondialul cluburilor şi campionatul Angliei, dar "maşinăria" lui Klopp are o piesă lipsă. "Cormoranii" n-au avut partenerul perfect pentru Van Dijk, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume. Acum, însă, scrie Tuttosport, Klopp s-a hotărât şi l-a ales pe Koulibaly drept cel care să completeze un cuplu impenetrabil de apărători centrali.

Potrivit sursei citate, şefii de pe Anfield au trimis o nouă ofertă pentru Kalidou Koulibaly. Deja Napoli a refuzat din start prima ofertă a "cormoranilor", cifrată la 54 de milioane de lire, De Laurentiis visând să obţină o sumă apropiată de 90 de milioane de lire. A doua ofertă a lui Liverpool este formată din bani, aceeaşi sumă ca la prima, plus fotbalistul Deja Lovren (30 de ani) la schimb.

Venirea lui Kalidou Koulibaly la Liverpool ar completa o apărare şi aşa excelentă a lui Jurgen Klopp. Portarul Allison, dar şi fundaşii Trent-Alexander Arnold, Virgil van Dijk şi Andry Robertson fiind de clasă mondială în acest moment.

Afla mai multe despre: kalidou koulbalytransferliverpooljurgen klopp 

viewscnt
Articole similare