Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp, încrezator înaintea meciului cu Manchester City: "Nu mă interesează că am picat cu ei!"

Klopp, încrezator înaintea meciului cu Manchester City: "Nu mă interesează că am picat cu ei!"
Comentarii

Jurgen Klopp a declarat că nu are importanţă că Liverpool a picat cu Manchester City la tragerea la sorţi din sferturile Ligii Campionilor. Antrenorul german se aşteaptă ca echipa lui să aibă a doua şansă în această "dublă".

Cormoranii vor găzdui primul meci cu liderii campionatului englez pe 4 aprilie, pe Anfield, iar returul urmează să fie peste 6 zile pe stadionul Etihad din Manchester. Meciul nu pare jucat, Liverpool este singura echipă din Premier League care a reuşit să o învingă pe City în campionat.

”Am spus-o şi înainte şi este în continuare adevărul. Este întotdeauna ceva normal ca într-o tragere la sorţi să pici cu o echipă din acelaşi campionat, dar, sincer, nu mă interesează”, a spus Klopp pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

”Este exact la fel ca înainte, mergem să dăm totul. Acum este Manchester City, putem face o figură frumoasă. În campionat, avem o victorie şi o înfrângere împotriva lor, deci nu cred că ei au considerat că echipa cea mai accesibilă ar fi Liverpool. Este un semn pentru noi şi cât de puternici putem fi”.



”Cu siguranţă nu suntem favoriţi în această rundă, dar între ultimele opt nu sunt prea multe echipe favorite, poate doar două dintre ele, Bayern Munchen şi Barcelona, dar orice se poate întâmpla în fotbal”.

City are un avantaj deoarece joacă returul acasă, dar Klopp, care are şase victorii împotriva lui Guardiola, neagă că acest lucru ar fi un dezavantaj pentru echipa lui: ”În acest caz nu este prea important. Pentru noi este complet normal. Putem face un rezultat bun în tur, dar este în continuare un joc dificil”, a adăugat Klopp.

”Era normal să înfruntăm o echipă puternică, aşa se întamplă când rămâi între ultimele opt echipe. Partea bună este că Manchester City este echipa pe care o cunoaştem cel mai bine dintre cele rămase. Nu este prea bine pentru Anglia pentru că doar o echipă britanică poate merge în semifinale. Vom încerca să facem orice pentru a obţine victoria [...] Vor fi două jocuri foarte bune şi o şansă importantă de ambele părţi”.
 

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolmanchester cityliga campionilor 

viewscnt
Articole similare