Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp, precaut înaintea confruntării cu AS Roma: ”Dacă gândeşte cineva că AS Roma este cea mai facilă adversară, nu a văzut meciurile cu Barcelona”

Klopp, precaut înaintea confruntării cu AS Roma: ”Dacă gândeşte cineva că AS Roma este cea mai facilă adversară, nu a văzut meciurile cu Barcelona”

Liverpool

Comentarii

Tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat, vineri, că AS Roma, adversara din semifinalele Ligii Campionilor, nu poate fi considerată formaţia cel mai uşor de învins, deoarece trebuie să se ţină cont de felul în care italienii au eliminat FC Barcelona în sferturile competiţiei.

“Pentru că ştiam că va trebui să comentez tragerea la sorţi, am încercat să mă gândesc la ceea ce simt, însă nu m-am gândit “Slavă Domnului nu e Bayern, slavă Domnului nu e Real Madrid, uraaa Roma”. Este doar tragerea la sorţi şi ştiu că este emoţionant, dar este bine pentru că vestea cea mai importantă este că încă suntem în competiţie. Indiferent de adversar, aş fi spus că există o şansă, pentru că aşa este fotbalul. Deci există şanse în faţa Romei. Însă dacă cineva gândeşte că este cea mai facilă adversară, atunci nu pot ajuta acea prsoană. Evident nu a văzut cele două meciuri cu FC Barcelona”, a spus Klopp.

Căpitanul echipei AS Roma, Daniele De Rossi, a declarat că el şi colegii săi respectă Liverpool, aşa cum au respectat şi FC Barcelona şi Şahtior, însă îşi vor apăra şansele. “La acest nivel, toate echipele sunt mari, sunt incredibile. Liverpool şi-a arătat capacitatea, la fel ca noi, eliminând echipa despre care gândeam că poate fi favorită la câştigarea trofeului, Manchester City. Au un antrenor a cărui abordare o ador. Îi respectăm, bineînţeles, aşa cum am respectat şi Barcelona şi Şahtior, dar vom avea şansa noastră”, a afirmat De Rossi.

Liverpool şi AS Roma se vor întâlni în semifinalele Ligii Campionilor, în 24 aprilie în Anglia şi la 2 mai în Italia.

Afla mai multe despre: liverpoolas romajurgen klopp,  

viewscnt
Articole similare