Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp vrea să aducă la Liverpool un jucător de la Atletico Madrid. Costă 120 de milioane de euro

Klopp vrea să aducă la Liverpool un jucător de la Atletico Madrid. Costă 120 de milioane de euro

Liverpool

Comentarii

Liverpool, deţinătoarea UEFA Champions League, a părăsit prematur competiţia în acest an, fiind eliminată de Atletico Madrid. După cele două victorii ale spaniolilor, Jurgen Klopp a pus ochii pe un jucător de la Atletico şi vrea să îl aducă pe Anfield Road.

Dejan Lovren va pleca la finalul sezonului de la Liverpool liber de contract, iar Jurgen Klopp trebuie să găsească un înlocuitor capabil să se bată pentru postul de titular cu Joe Gomez şi Joel Matip, cealaltă poziţie din centrul apărării fiind "arestată" de Virgil van Dijk. 

Klopp vrea să aducă un fundaş central care loveşte bine mingea cu capul, însă care să posede şi un control bun al balonului, iar Jose Gimenez (25 de ani) de la Atletico Madrid îndeplineşte toate condiţiile, iar fundaşul din Uruguay ar fi tentat de un transfer în Anglia, scriu jurnaliştii de la AS. 

  • 70 de milioane de euro este cota lui Gimenez, potrivit transfermarkt.com. El mai are contract până în 2023
  • 180 de meciuri a jucat Gimenez pentru Atletico. Pentru naţionala statului Uruguay are 58 de selecţii şi opt goluri

Văzut ca un înlocuitor al lui Diego Godin, Gimenez, ajuns la 25 de ani, a avut probleme cu accidentări în acest sezon şi şi-a pierdut locul de titular în echipa lui Simeone, care a preferat să folosească mai mult cuplul de fundaşi centrali Savic - Felipe. Astfel, Gimenez se gândeşte să plece după şapte sezoane de la Atletico. 

Problema principală este clauza de reziliere în valoare de 120 de milioane de euro pe care o are fotbalistul la Atletico şi pe care Liverpool nu ar vrea să o plătească. Pe lista "cormoranilor" se mai află Dayot Upamecano, de la RB Leipzig şi Alessandro Bastoni, de la Inter. 

Afla mai multe despre: jose gimenezliverpooltransfer 

viewscnt
Articole similare