Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Koeman i-a găsit înlocuitor lui Suarez şi îi schimbă poziţia lui Messi. Cum va arăta primul "11" al Barcelonei în noul sezon, ultimul cu Messi

Koeman i-a găsit înlocuitor lui Suarez şi îi schimbă poziţia lui Messi. Cum va arăta primul "11" al Barcelonei în noul sezon, ultimul cu Messigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman şi-a stabilit primul "11" de bază pe care îl va folosi la Barcelona. Antrenorul olandez i-a găsit un înlocuitor lui Luis Suarez, dar îi va schimba şi poziţia lui Lionel Messi în teren.

Venirea lui Koeman pe Camp Nou va însemna un joc mai vertical şi mai "electric" pentru catalani decât în sezonul trecut, când pe bancă au stat Ernesto Valverde şi Quique Setien. De altfel, tehnicianul olandez va schimba complet atacul, notează Marca.

O schimbare importantă pe care o va face Koeman va fi renunţarea la Sergio Busquets. Spaniolul va fi sacrificat pentru ca echipa să fie mai dinamică, cu o linie mediană formată din cuplul Pjanic - de Jong. 

Totodată, Koeman nu îl va forţa pe Griezmann în bandă şi îl va pune în atac, acolo unde a dat cel mai bun randament la Atletico Madrid. Messi va fi retras în spatele francezului, în timp ce extremele vor fi ocupate de tinerele talente Ansu Fati şi Dembele. În plus, Koeman îl va avea la dispoziţie şi pe Coutinho, care a revenit la Barcelona şi pare motivat să îşi facă loc în 11-le de start. 

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare