Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kolarov, declaraţie incredibilă la adresa fanilor Romei! ”Nu ştiu nimic despre fotbal”

Kolarov, declaraţie incredibilă la adresa fanilor Romei! ”Nu ştiu nimic despre fotbal”
Comentarii

În conferinţa de presă premergătoare meciului cu Real Madrid din grupele Uefa Champions League, Aleksandar Kolarov a răspuns criticilor pe care jucătorii Romei le-au primit după partida pierdută cu Udinese, scor 0-1.

Kolarov, fundaşul Romei, a oferit un răspuns neaşteptat la criticile primite de formaţia antrenată de Eusebio Di Francesco în cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Real Madrid. Întrebat de un reporter dacă le poate promite ceva fanilor înainte de acest meci, sârbul a replicat.

”Nu trebuie să promit nimic nimănui, doar mie că o să muncesc din greu şi că o să dau totul pe teren, aşa cum am făcut-o de fiecare dată de când m-am apucat de fotbal. Fanii au dreptul să fie supăraţi, respectăm acest lucru, dar trebuie să fie conştienţi de faptul că nu ştiu nimic despre fotbal. Îmi place tenisul, baschetul, am jucat de când eram copil şi mă enervez când echipa mea favorită pierde, dar nu voi oferi niciodată sfaturi tactice pentru că nu am pregătirea necesară. Este o problemă generală, iar fanii fiecărei echipe ar trebui să înţeleagă acest lucru”, a declarat Kolarov.

AS Roma - Real Madrid se joacă astăzi, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: kolarovas romareal madridconferinţăudinesefanicriticieusebio di francescoreportersârbechipătenisbaschettelekom sport 

viewscnt
Articole similare