Experiențe împreună.
You are here:

Koulibaly a avut 10 minute perfecte în debutul partidei cu Arsenal apoi şi-a marcat un autogol

Koulibaly a avut 10 minute perfecte în debutul partidei cu Arsenal apoi şi-a marcat un autogol

UEFA Europa League

Comentarii

Este unul dintre cei mai bine cotaţi fundaşi din lume şi demonstrează asta destul de des. Kalidou Koulibaly a avut 10 minute excelente pe Emirates Stadium. Apoi a avut ghinion şi a deviat în propria poartă şutul lui Torreira

De fapt, până să treacă primele 10 minute din partida Arsenal - Napoli, senegalezul a reuşit să-şi blocheze adversarii de două ori, a avut un tackling reuşit, o respingere decisivă plus un duel aerian câştigat. 

Ulterior, Kalidou a deviat în propria poartă mingea şutată de Lucas Torreira. Echipa napoletană s-a prăbuşit în prima repriză în care a încasat două goluri de la Arsenal.

Koulibaly (27 de ani) este dorit de Real Madrid, Manchester United şi FC Barcelona. Napoli a plătit doar 8 milioane de euro pentru fundaşul ce măsoară 1.95 centimetri. Acum cere 80 de milioane pentru transferul său!

Kalidou este la cel de-al cincilea sezon în tricoul napoletanilor, formaţie pentru care a strâns 201 meciuri şi a marcat 8 goluri. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe